PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ανανέωση συνεργασίας με Στέλιο Σφακιανάκη


Ο παίκτης αποδέχθηκε την πρόταση της ομάδας και υπέγραψε νέο συμβόλαιο παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου με ημερομηνία λήξης την 30η Ιουνίου 2012.

H ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Στέλιο Σφακιανάκη. Ο παίκτης αποδέχθηκε την πρόταση της ομάδας και υπέγραψε νέο συμβόλαιο παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου με ημερομηνία λήξης την 30η Ιουνίου 2012.

Ο Στέλιος Σφακιανάκης ήρθε στην ομάδα μας τον Ιούνιο του 2009 κι έχει 49 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 7 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας, ήταν δε βασικό στέλεχος στον τελικό του Κυπέλλου που πραγματοποιήθηκε στις 30 Απριλίου. Έχει σκοράρει 7 φορές στο πρωτάθλημα ( 2 γκολ την περίοδο 2009-10 και 5 γκολ την περίοδο 2010-11).

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου ο ποδοσφαιριστής, που είναι ένας από τους λίγους που δέχθηκαν πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου τους, τόνισε στο επίσημο site του συλλόγου τα εξής:« Είμαι ευχαριστημένος που συνεχίζω στον Ατρόμητο και νομίζω ότι ανταμείφθηκε η προσπάθεια μου στα δύο χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα, προσφέροντας ότι καλύτερο μπορούσα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Η πιο μεγάλη μας στιγμή ήταν ο τελικός του Κυπέλλου, ανεξάρτητα από τα όσα έγιναν, και ελπίζω να ζήσουμε ανάλογες στιγμές και στο μέλλον γιατί ο Ατρόμητος είναι ομάδα που διαθέτει τα εχέγγυα για να κάνει πάντα βήματα μπροστά».

* Στην Εθνική Ελπίδων κλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Γιάννης Σκόνδρας και Θανάσης Καραγκούνης για τους φιλικούς αγώνες με Βουλγαρία στις Σέρρες και την Πολωνία στο Ραντόμτσκο.

* Μεγάλη επιτυχία είχε σήμερα το event που διοργάνωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος στον πεζόδρομο της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, εκεί όπου μικροί και μεγάλοι πήραν από τα χέρια του Atroman τα ενημερωτικά φυλλάδια για τις νέες κάρτες διάρκειας που κυκλοφορούν την ερχόμενη Δευτέρα. Αύριο, το event θα πραγματοποιηθεί στον πεζόδρομο της οδού Αγίας Παρασκευής στο Μπουρνάζι από τις 10.00 μέχρι τις 14.00.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment