PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ανανέωση συνεργασίας με Ηλία Αναστασάκο


Ο παίκτης αποδέχθηκε την πρόταση της ομάδας και σήμερα το πρωί πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε νέο συμβόλαιο παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

H ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ηλία Αναστασάκο. Ο παίκτης αποδέχθηκε την πρόταση της ομάδας και σήμερα το πρωί πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε νέο συμβόλαιο παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Το συμβόλαιο έχει ημερομηνία λήξης την 30η Ιουνίου 2012. Αμέσως μετά τις υπογραφές, ο Ηλίας Αναστασάκος αναχώρησε για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Ο Ηλίας Αναστασάκος ήρθε στον Ατρόμητο το καλοκαίρι του 2009 και συνολικά έχει φορέσει τη φανέλα της ομάδας σε 44 παιχνίδια πρωταθλήματος και σε 7 παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδας ενώ ήταν στη βασική ενδεκάδα του φετινού τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. Έχει σκοράρει 14 φορές συνολικά στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα εκτιμώντας την προσφορά του, αποφάσισε να του καταθέσει νέα πρόταση και ήταν από τους λίγους παίκτες που ενώ έμεναν ελεύθεροι βάσει συμβολαίου, δέχθηκαν προσφορά για να παραμείνουν στο Περιστέρι.

Αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Ηλίας Αναστασάκος δήλωσε τα εξής στο επίσημο site της ομάδας:

« Ήθελα να μείνω στην ομάδα και το απέδειξα συμφωνώντας ουσιαστικά μέσα σε λίγες ώρες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που το θέμα μου είχε αίσιο τέλος και το μόνο που εύχομαι σε προσωπικό επίπεδο είναι να έχω υγεία.
Την περσινή χρονιά είχα μια ατυχία με την υγεία μου και δεν ενίσχυσα τον σύλλογο όσο ήθελα και όσο μπορούσα. Ελπίζω φέτος ότι θα είμαι υγιής και να συμβάλω όσο μπορώ με την παρουσία μου για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.
Ο Ατρόμητος πραγματοποιεί φέτος μια τομή στο έμψυχο δυναμικό και θέλω με την εμπειρία μου να συμβάλω στη δημιουργία της νέας εποχής έτσι ώστε μαζί με τους φιλάθλους μας να ζήσουμε και άλλες όμορφες στιγμές».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Leave a Comment