PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ανανέωσε ο Στίβεν Γκρέι με το Περιστέρι


«Μόνιμος» κάτοικος Περιστερίου γίνεται ο Στίβεν Γκρέι (31χρ., 1,96), ο οποίος συμφώνησε με την διοίκηση της ΚΑΕ Περιστέρι για την ανανέωση του συμβολαίου του για άλλον έναν χρόνο.

Ο Αμερικανός φόργουορντ, που υπέγραψε στις 31 Ιουλίου του 2018 το πρώτο συμβόλαιο με τους «κυανοκίτρινους» και στις 17 Ιουνίου του 2019 ανανέωσε για άλλη μια σεζόν, μπαίνει πλέον αισίως στον τρίτο χρόνο.

Από τη στιγμή που οι δυο πλευρές ήταν ευχαριστημένες από την συνεργασία τους, δεν υπήρχε λόγος να μην συνεχίσουν να πορεύονται μαζί.

Ο Γκρέι υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με το Περιστέρι και ετοιμάζεται να γράψει νέες επιτυχημένες σελίδες στην ιστορία του Συλλόγου στην Basket League και στην Ευρώπη.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε αιφνιδιαστικά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ο Γκρέι, σε 20 αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, είχε 256 πόντους συνολικά (12,8 μέσο όρο), 2,9 ριμπάουντ, με 53.8% στα δίποντα, 43.2% στα τρίποντα σε 26’45” ανά αγώνα. Ενώ στο Basketball Champions League με τους «κυανοκίτρινους» είχε 11,9 πόντους, 2,4 ριμπάουντ και 2,4 ασίστ σε 16 παιχνίδια.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment