PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ανανέωσε με Νάτσο ο Ατρόμητος!


Παίκτης του Ατρόμητου μέχρι το 2022 θα είναι ο Σπύρος Νάτσος.

Ο νεαρός αμυντικός μέσος που κατά διαστήματα έχει προσφέρει λύσεις και στο δεξί άκρο της άμυνας και στη φυσική του θέση, αυτή του αμυντικού χαφ, ανανέωσε το συμβόλαιό του που ολοκληρωνόταν το φετινό καλοκαίρι, συνεχίζοντας τη θητεία του με τα κυανόλευκα τα οποία φοράει από τα 14 του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση της ανακοίνωσης ανανέωσης συνεργασίας μέχρι το 2022 με τον 21χρονο αμυντικό μέσο της ομάδας μας Σπύρο Νάτσο.

Ο Νάτσος έχει αποδείξει την ικανότητα του στο να μπορεί να αγωνίζεται σε πολλές και διαφορετικές θέσεις μέσα στο γήπεδο, κυρίως μεσοαμυντικά αποτελώντας χρήσιμο ποδοσφαιριστή για κάθε προπονητή. Σημαντικό στοιχείο στην καριέρα του είναι οι 35 συμμετοχές στις μικρές Εθνικές ομάδες της χώρας μας με κύριες αυτές στην Εθνική Ελπίδων όπου σε περίπου ένα μήνα θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Euro U21.

Ο Σπύρος βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2022 παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή κ. Γιάννη Αγγελόπουλου.

Αμέσως μετά προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις:

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την ανανέωση του συμβολαίου μου με τον Ατρόμητο. Μια ομάδα που νιώθω σαν οικογένεια μου αφού βρίσκομαι εδώ από τα 14 και προσπαθώ κάθε χρόνο να παίρνω περισσότερες ευκαιρίες και να βοηθάω από τη μεριά μου όσο μπορώ τον Ατρόμητο. Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην ομάδα με έχει αναπτύξει πάρα πολύ ως ποδοσφαιριστή και θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά ώστε να γίνομαι καλύτερος.

Θέλω να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη τους όλους τους παράγοντες της ομάδας και συγκεκριμένα τον κ. Σπανό, τον κ. Αγγελόπουλο και τον προπονητή μας κ. Παντελίδη.

Τέλος θα ήθελα να απευθυνθώ στον κόσμο της ομάδας μας λέγοντας τους ότι θα κάνω ότι μπορώ από την πλευρά μου για να πετύχουμε τους στόχους μας και να τους κάνουμε χαρούμενους για ακόμα μια χρονιά».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment