PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ανακωχή στην Κερατέα


Στην αποχώρηση των αστυνομικών δυνάμεων και των κατοίκων από τα μπλόκα στην Κερατέα, αποφάσισαν στη συνάντηση που είχαν σήμερα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής, Κώστας Λεβαντής και ο Μητροπολίτης Μεσογαίας, Νικόλαος.

Στην αποχώρηση των αστυνομικών δυνάμεων και των κατοίκων από τα μπλόκα στην Κερατέα, αποφάσισαν στη συνάντηση που είχαν σήμερα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής, Κώστας Λεβαντής και ο Μητροπολίτης Μεσογαίας, Νικόλαος. Η συμφωνία θα ισχύσει ως την Πέμπτη του Πάσχα.

Τα μηχανήματα θα περιφρουρηθούν από τον Δήμο, όπως δεσμεύθηκε ο Δήμαρχος και θα μεταφερθούν σε ασφαλές σημείο σε χώρο του Βιομηχανικού Πάρκου. Η μεταφορά των μηχανημάτων από το Οβριόκαστρο, αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός της ημέρας.

Παράλληλα όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη του Πάσχα, κάτοικοι και φορείς της Κερατέας θα έχουν συνάντηση με την Τίνα Μπιρμπίλη για να της παρουσιάσουν την πρόταση του Δήμου Λαυρεωτικής για τη διαχείρηση των απορριμάτων τους.

Σε ανακοίνωση του Δήμου Λαυρεωτικής αναφέρεται μεταξύ άλλων οτι “είμαστε έτοιμοι να ενώσουμε τα κομμάτια των δρόμων μας που είχαν κοπεί στη μέση και να προσπαθήσουμε όσο είναι δυνατόν πιο γρήγορα να κλείσουμε τις πληγές που μας άνοιξε αυτός ο δίκαιος αγώνας”.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Θερμότερος όλων των εποχών ο φετινός χειμώνας στην Ελλάδα

Peristeri News

Αλλάζει και πάλι το ανοιξιάτικο σκηνικό του καιρού – Καταιγίδες στην Αττική

Peristeri News

Έκρηξη από γκαζάκια στην είσοδο κολλεγίου στον Ταύρο

Peristeri News

Leave a Comment