PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ανακοινώνει Μπουσούλατζιτς, επόμενος στόχος εξτρέμ


Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο δεδομένων των συνθηκών έχει αρχίσει το 2020 ο Ατρόμητος, αλλά οι κινήσεις για την περαιτέρω βελτίωση της ομάδας δεν σταματά εδώ.

Οι Περιστεριώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς-τυπική διαδικασία κόντρα στον Βόλο για το Κύπελλο και την αποστολή αποτελούν οι:

Μέγερι, Καχίλα, Βέλλιος, Στρούγγης, Γκάλο, Ανδρούτσος, Ούμπιδες, Ουγκράι, Γιακουμάκης, Γούτας, Ενσικουλού, Κιβρακίδης, Ταλόσα, Χαρίσης, Μάντσον, Ρισβάνης, Μανδάς, Μπαένα, Νταβιώτης και Ρονάλντο.

Από εκεί και πέρα, είναι πολύ πιθανό ο Ατρόμητος να ανακοινώσει και την πρώτη του μεταγραφή για την περίοδο του Ιανουαρίου. Ο λόγος για τον Αζέρ Μπουσούλατζιτς. Ο Βόσνιος είναι από το βράδυ της Δευτέρας στην Ελλάδα και αναμένεται την Τρίτη να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, το οποίο θα έχει διάρκεια πιθανότατα μέχρι το 2021, αρκεί βέβαια να περάσει με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί.

Ο Σάββας Παντελίδης είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την προσθήκη του 28χρονου χαφ, καθώς τον γνωρίζει πολύ καλά και έχει την καλύτερη άποψη για την αξία του, θεωρώντας ότι μπορεί να του δώσει πολλές λύσεις σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής.

Από εκεί και πέρα, η μεταγραφική αναζήτηση εστιάζεται στην ενίσχυση των άκρων της μεσοεπιθετικής γραμμής, λόγω των χαμηλών… πτήσεων από Ουγκράι και Ενσικουλού, ωστόσο ακόμα δεν έχει βρεθεί η λύση που να συνδυάζει την ποιότητα και να «συμφωνεί» με το οικονομικό πλάνο.

Βέβαια, μέχρι το τέλος Ιανουαρίου όλα είναι ανοιχτά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment