PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ανακοινώνει Γιαννούλη, κοντά και σε Χατζηισαΐα ο Ατρόμητος


Καθόλου χρόνο για χαλάρωση δεν έχει ο Ατρόμητος μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον Νταμίρ Κάναντι, που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας για τον επόμενο χρόνο.

Ο λόγος για τον οποίο «τρέχουν» πλέον στο Περιστέρι είναι η υλοποίηση του μεταγραφική σχεδιασμού που έμεινε λίγο πίσω, λόγω των εξελίξεων στο θέμα προπονητή. Αυτή η επιβράδυνση των διαδικασιών δεν σημαίνει ότι στον Ατρόμητο δεν δούλευαν συγκεκριμένες περιπτώσεις και άμεσα θα είναι σε θέση να ανακοινώσει ενισχύσεις.

Ο πρώτος που αναμένεται να αναμένεται να ανακοινωθεί ο Δημήτρης Γιαννούλης από τον ΠΑΟΚ, που μετά την απόκτηση του Λεβέκ δεν υπολογίζεται και έχει ήδη συμφωνήσει με τους Περιστεριώτες. Ο 21χρονος μπακ που αγωνίστηκε στην Ανόρθωση την περασμένη σεζόν θα συνθέσει μαζί με τον Αλέξανδρο Κατράνη το δίδυμο των αριστερών μπακ για τη νέα σεζόν.

Ωστόσο, πολύ κοντά στον Ατρόμητο είναι και ο Δημήτρης Χατζηισαΐας που θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από τους Περιστεριώτες, αφού επίσης δεν υπολογίζεται από τον ΠΑΟΚ. Μεταξύ των δύο ομάδων υπάρχει συμφωνία, αντίστοιχα κοινή πλεύση υπάρχει ανάμεσα στον παίκτη και τον Ατρόμητο και είναι θέμα χρόνου να υπάρξει και ανακοίνωση. Μάλιστα, ίσως αυτό να είχε γίνει ήδη αν δεν υπήρχε η αναζήτηση προπονητή και στις δύο ομάδες.

Οι επόμενοι στόχοι για τον Ατρόμητο είναι η ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα και στη μεσαία γραμμή, εκεί που είναι πολύ πιθανό να έχει πολύ σημαντικό ρόλο και ο Νταμίρ Κάναντι, προτείνοντας παίκτες που γνωρίζει από το πρωτάθλημα της Αυστρίας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment