PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ανακοίνωση Fentagin για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών


Με αφορμή τα γεγονότα των τελευταίων ημερών θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι: Ποτέ δεν διαταράξαμε την ηρεμία της ομάδας και πότε δεν βάλαμε τα συμφέροντα ή τους εγωισμούς μας πάνω απο αυτή σε αντίθεση με εσας πρόεδρε…

Με αφορμή τα γεγονότα των τελευταίων ημερών θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι: Ποτέ δεν διαταράξαμε την ηρεμία της ομάδας και πότε δεν βάλαμε τα συμφέροντα ή τους εγωισμούς μας πάνω απο αυτή σε αντίθεση με εσας πρόεδρε,ενώ η στήριξή μας και η εμπιστοσύνη που δείξαμε κατά καιρούς τόσο στην ομάδα όσο και σε εσάς ειδικά στις δύσκολες στιγμές ,είναι πρωτόγνωρες για τα ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΙΚΑ δεδομένα.

Απο την αρχή της χρονιάς κατόπιν συναντήσεως και συζητήσεως του συνδέσμου με εσάς τον ίδιο,σας κάναμε κατανοητό ότι οραματιζόμασταν έναν σύνδεσμο οπαδών πανίσχυρο με σωστή οπαδική νοοτροπία που θα θέλει να βλέπει την ομάδα του παντού και αυτό έγινε αποδεκτό και απο εσάς.Με βάση αυτό θα έπρεπε απο την πρώτη στιγμή να σεβαστείτε το λόγο σας και την συμφωνία μαζί μας,κάτι που δεν τηρήσατε.
-Πως απαιτείτε μια υγιή σχέση κάτω απο απόλυτη συννενόηση με τους οπαδούς όταν δίνετε εισητήρια στον αγώνα πρωταθλήματος του πρώτου γύρου στο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ και δεν εξασφαλίζετε εισητήρια για τους οπαδούς σας αντίστοιχα?
-Πως περιμένετε να γεμίσει το γήπεδο με κόσμο όταν μας κρεμάτε οπαδικά σε όλη την Ελλάδα και μας ωθείτε σε λύσεις που μας καθιστούνε επικίνδυνα εκτεθειμένους?
-Πως περιμένετε η ομάδα να πάρει αποτελέσματα σε κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι χωρίς να έχει δίπλα της τον κόσμο της να την εμψυχώνει?
-Με πια κριτήρια ακυρώνετε μια απο τις μεγαλύτερες κινητοποιήσεις των οπαδών μας των τελευταίων ετών ,δήθεν για το καλό της ομάδας?

Σαν σύνδεσμος FENTAGIN 1980: Απαιτούμε το σέβασμο του κάθε προέδρου της ανώνυμης εταιρείας προς τον κόσμο του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ. Υπενθυμίζουμε ότι στην τριαντάχρονη ιστορία μας έχουμε αναλάβει την διοίκηση της ομάδας και την οδηγήσαμε στην άνοδο,αυτό αποδεικνύει περίτρανα οτι ο σύνδεσμος ξέρει, πέρα απο τα συμφέροντα,το καλό της ομάδας. Προειδοποιόυμε οτι παράγοντες τύπου Μπέου που έχουν δείξει πόσο υπάνθρωποι είναι,τόσο με τις προκλήσεις τους όσο και με την συμπεριφορά τους,αποδεικνύοντας ότι τα παντελόνια που φοράνε είναι ένα απλό κομμάτι ύφασμα,ότι τους περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες για να δούμε πόσο καλά ξέρουμε να φιλοξενούμε στο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ αλλά και να υποστηρίξουν όλα αυτά που μας φώναζαν…

Τέλος συγχαίρουμε τα μέλη μας καθώς και την λέσχη φίλων Ατρόμητου που συμμετείχε σε αυτή την εκδρομή και ας μην είδαμε την αγαπημένη μας ομάδα.Καλούμε τον φίλαθλο και οπαδικό κόσμο του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ να συσπειρωθεί γύρω απο την ομάδα σαν μια γροθιά και να στηρίξει έμπρακτα την προσπάθεια του συνδέσμου σε καθημερινή βάση.

Οι αγώνες κερδίζονται στα γήπεδα και όχι κάτω από τα τραπέζια…

Σ.Φ.FENTAGIN 1980

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Leave a Comment