PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ανακοίνωση των Fentagin


Οι φίλαθλοι του Ατρομήτου έβγαλαν την παρακάτω ανακοίνωση.

Οι φίλαθλοι του Ατρομήτου έβγαλαν την παρακάτω ανακοίνωση :

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ… ΜΟΝΟ ΠΡΑΞΕΙΣ

Πονέσανε τα μάτια μας και πολύ περισσότερο τα μυαλά μας με την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας. Κουραστήκαμε να βλέπουμε άλλο αυτή την αδιαφορία, κουραστήκαμε να στηρίζουμε χωρίς καμία ανταμοιβή και στην πρώτη παρατήρηση να είμαστε οι κακοί, κουραστήκαμε να διαβάζουμε και να ακούμε πραγματικά ανούσιες δηλώσεις ότι όλα πάνε καλά και ότι η ομάδα θα ανακάμψει σύντομα αλλά πολύ περισσότερο κουραστήκαμε να θεωρούμαστε «τρίτοι» σχεδόν απο όλους, όταν ειδικά κριτικάρουμε την απόδοση της ομάδας σαν να είμαστε οι πλέον άσχετοι η επικίνδυνοι.

Το οτι έχουμε μάθει να στηρίζουμε την ομάδα σε κάθε πέταλο της Ελλάδας και για 90 λεπτά βγάζοντας τα λαρύγγια μας είτε χάνει είτε κερδίζει, δεν σημαίνει αυτόματα οτι δεν γνωρίζουμε τα αγωνιστικά θέματα ούτε δίνει το δικαίωμα σε κανέναν να το πεί, ούτε καν να το πιστέψει… ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ… ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ… Είμαστε οπαδοί (άσχημος χαρακτηρισμός για πολλούς) και η θέση μας είναι η στήριξη της ομάδας απο την κερκίδα και όχι μόνο, χωρίς κανένα αντίτιμο, ίσως και για αυτό να έχουμε παραμείνει 30 χρόνια τώρα υγιείς χωρίς συμφέροντα και παρωπίδες.

Απο την άλλη έχουμε την ομάδα (παίχτες και προπονητής) οι οποίοι πληρώνονται με κάμποσα χρήματα, άλλωστε αυτή είναι η δουλειά τους, με την διαφορά οτι δεν αποδίδουν τα αναμενώμενα… Αλήθεια δεν τους φτάνουν τόσα χρήματα, δεδομένου και της οικονομικής κρίσης, για να παίξουν 6(!) ώρες μπάλα το μήνα? Δεν πληρώνονται πάντα στη ώρα τους? Δεν έχουν μια απο της καλύτερες εγκαταστάσεις (προπονητικό κέντρο) στην Ελλάδα? Δεν υπάρχει το ιδανικό κλίμα όπως οι ίδιοι λένε? Δεν εισπράτουν πάντα το χειροκρότημα του κόσμου χάσουν, κερδίσουν εφόσον «παλέψουν» για την νίκη? ΕΑΝ ΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ 7 ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΛΙΣ 7 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΑ??? ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ TO ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ!!!

Πιστεύουμε και ελπίζουμε πως οι παίχτες έχουν πολύ καλό επίπεδο, ο προπονητής πάρα πολλές γνώσεις και η διοίκηση αρκετή μεθοδικότητα και θέληση για πολλά. Είναι απαράδεκτο κάτω απο αυτές τις προϋποθέσεις η ομάδα να βρίσκεται σε αυτό το τέλμα και οι μόνοι που δεν φταίνε σίγουρα είμαστε εμείς, πέραν του ότι άδικοι, αυστηροί και απαιτητικοί δεν υπήρξαμε ποτέ τόσα χρόνια… ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΚΥΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΥΣ, ΜΟΝΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ!!!

Τέρμα λοιπόν τα λόγια και οι δηλώσεις οτι όλα ελέγχονται και πάνε καλά, μόνο πράξεις από εδώ και πέρα και απο αυτές θα κριθούν όλοι. Δεν ζητάμε πλέον,απαιτούμε απο τα επόμενα δύο κιόλας παιχνίδια (με Άρη εκτός και Παναθηναικό εντός) ολική μεταστροφή της εικόνας της ομάδας και είμαστε σίγουροι πως δύο θετικά αποτελέσματα είναι εφικτά. (με αντικειμενικά κριτήρια πάντα)

Υγ1: Βγάλαμε άλλη μια ανακοίνωση πριν ένα μήνα, ήρθαμε στο προπονητικό κέντρο, σας τονίζουμε ξανά το πρόβλημα και σας εφιστούμε την προσοχή για να μην έρθουν τα χειρότερα. Είστε όλοι υπεύθυνοι απο εδώ και περά απο τον φροντιστή μέχρι τον πρόεδρο της ομάδας. ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ!!!

Υγ2: Όπως προείπαμε η θέση μας μπορεί να είναι στην κερκίδα αλλά όταν δεν δουλεύουν αυτοί που πρέπει στους άλλους τομείς οφείλουμε να πάρουμε θέση. Έτσι λοιπόν και η διοίκηση φέρει ευθύνη λόγω της θέσης που κατέχει (να τους αφυπνίζει με κάθε τρόπο) και μόνο, για αυτό και αυτή θα κριθεί στο τέλος της χρονιάς..

Με ευθύνη και σεβασμό,
FENTAGIN 1980

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment