PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών και η μέρα σήμερα


Την ανακοίνωση υπογράφουν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Με αφορμή δημοσιεύματα, όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου εξέδωσαν και υπέγραψαν την παρακάτω ανακοίνωση:

« Εμείς οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου διαβάσαμε με έκπληξη και απορία δημοσιεύματα σε μερίδα του τύπου που διογκώθηκαν υπερβολικά και ξεφεύγουν από τα όρια της αληθινής πληροφόρησης. Στην Ελλάδα όμως ζούμε!.
Οι εσωτερικές υποθέσεις, όπως σε κάθε οικογένεια, αφορούν μόνο την «οικογένεια» της ομάδας κι επιλύονται άμεσα με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του Ατρόμητου.
Ο προπονητής μας Γιώργος Δώνης είναι αποκλειστικά αρμόδιος να χαράξει τον τρόπο λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος και όλοι είμαστε υποχρεωμένοι ως επαγγελματίες να τον ακολουθήσουμε. Εμείς οι ποδοσφαιριστές θα κάνουμε τα πάντα για να επαναφέρουμε τον Ατρόμητο στις επιτυχίες και στο δρόμο που του αξίζει».

Στα αγωνιστικά, με απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό.

Στο πρόγραμμα μετέχει πλέον κανονικά ο Βινιάλ, ενώ σήμερα Αναστασάκος και Σαμπού γυμνάστηκαν ατομικά. Ο Σαμπού ενδέχεται πάντως αύριο να έρθει σε επαφή με τη μπάλα. Το πρόγραμμα αποθεραπείας συνεχίζει ο Σαρμιέντο.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας θα γίνει στο γήπεδο Περιστερίου.

* Συνεχίζεται αύριο το πετυχημένο πρόγραμμα των επισκέψεων της ομάδας στα σχολεία του Περιστερίου, όπως γίνεται πάντα πριν από κάθε εντός έδρας παιχνίδι. Αντιπροσωπεία με επικεφαλής την Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλο Κάτια Κοξένογλου και τους ποδοσφαιριστές Ανρί Καμαρά, Βαγγέλη Νάστο και Βασίλη Αποστολόπουλο θα επισκεφθεί το 16ο Γυμνάσιο για να μοιράσει στους μαθητές εισιτήρια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αθλητικό υλικό και αφίσες της ομάδας.

* Αύριο το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος θα λειτουργήσει από τις 18.00 μέχρι τις 20.30 για την πώληση εισιτηρίων του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment