PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ανακοίνωση του συνδέσμου φιλάθλων FENTAGIN


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΥΝΑΤΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟ

ΟΛΟΙ ΤΡΙΠΟΛΗ

Το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό πέρασε και ευτυχώς νικηφόρα με σκορ 2-1,ωστόσο θεωρούμε ανάγκη επιτακτική την επόμενη μέρα κιόλας να αναφερθούμε σε κάποια θέματα που προέκυψαν από το παιχνίδι.

Είναι το λιγότερο προσβλητικό για τον φίλαθλο κόσμο μιας ομάδας όταν οι παίχτες της τον σνομπάρουν, τον αγνοούν, τον ειρωνεύονται και το ερώτημα είναι ΓΙΑΤΙ;

Επειδή τρέχουμε σε όλη την Ελλάδα και βγάζουμε τα λαρύγγια μας η γιατί για πρώτη φορά στα τελευταία 6 χρόνια είπαμε να κάνουμε κριτική, από προβληματισμό και μόνο, για την αγωνιστική απόδοση της ομάδας χωρίς να προσβάλουμε κανένα.

Ότι και να συνέβη όπως και να το αντιλήφτηκε κανείς, δεν του δίνει κανένα δικαίωμα να συμπεριφέρεται με τέτοιον τρόπο, δεν μπορεί κανένας παίχτης που φοράει το αστέρι να κάνει χειρονομίες για να το βουλώσει ο κόσμος επειδή υπάρχει μια αντιπαράθεση, την ίδια στιγμή που την προηγούμενη μέρα μέλος του Δ.Σ. του συνδέσμου σε επαφή μαζί του υποτίθεται πως θα παραμέριζε το ζήτημα (και μόνο αυτό δεν έγινε), όπως δικαίωμα δεν δίνει σε κανένα παίχτη/παίχτες να φεύγουν από το γήπεδο με σκυμμένο το κεφάλι μετά από νίκη, την στιγμή που 3.000 κόσμος τους αποθεώνει.

Στην παρούσα φάση, που βρίσκεται η ομάδα δεν μας δίνει το περιθώριο να κάνουμε βιαστικές και λάθος κινήσεις, ωστόσο με αυτήν την ανακοίνωση οφείλουμε να διευκρινίσουμε και να γνωστοποιήσουμε στα μέλη μας αρχικά, αλλά πολύ περισσότερο στον φίλαθλο κόσμο του Περιστερίου πως ο Ατρόμητος είναι οικογένεια και οι καλές οικογένειες λύνουν τα προβλήματα μόνες τους, για αυτόν το λόγο και μόνο μέσα στην βδομάδα θα φροντίσουμε να βρεθούμε από κοντά με τους παίκτες, που έχουμε τα προβλήματα και θα τα λύσουμε.

Ελπίζουμε αυτή να είναι η τελευταία μας ανακοίνωση και να τελειώσουν εδώ οι όσες παρεξηγήσεις έχουν δημιουργηθεί εδώ και 2 βδομάδες.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΥΝΑΤΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΟΛΟΙ ΤΡΙΠΟΛΗ

ΥΓ: Η αλήθεια είναι πως περιμέναμε (24 ώρες είναι αρκετές) και την άμεση τοποθέτηση της διοίκησης στα χτεσινά ζητήματα…

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment