PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ανακοίνωση του ΓΣΠ για την αντιμετώπιση της ομάδας μας


Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισαν την ομάδα μας οι διαιτητές στο παιχνίδι με το Μαρούσι προκάλεσε εύλογες διαμαρτυρίες από την διοίκηση.

Σκληρή μάχη έδωσε στο Μαρούσι η ομάδα μας με πρωταγωνιστή το ρέφερι Γκόντα, ο οποίος με τις μονομερείς αποφάσεις του δεν άφησε το Περιστέρι να σταθεί στα πόδια του και κατάφερε να βάλει φωτιά στο παιχνίδι άνευ λόγου και αιτίας. Τεχνικές ποινές στον πάγκο, ιδιαίτερη σπουδή όταν κρίνονταν ο νικητής στα τελευταία λεπτά και ύφος χιλίων Καρδινάλιων.

Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισαν την ομάδα μας οι διαιτητές προκάλεσε εύλογες διαμαρτυρίες στον πάγκο και οι οπαδοί των γηπεδούχων έγιναν αυτόκλητοι… τηρητές της τάξης, δημιουργώντας ένταση.

Μαζεύτηκαν πίσω από τον πάγκο, άρχισαν τις ύβρεις και να χτυπούν το πλέξι γκλας. Ο αγώνας διακόπηκε για 15 λεπτά, ώστε να εκκενωθεί η εξέδρα και οι φίλαθλοι να οδηγηθούν πίσω από τις μπασκέτες.

Για όλα αυτά ο ΓΣΠ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Είναι γνωστό πως σε κάποιες περιπτώσεις πληρώνεις ακριβά τα λάθη. Αν, όμως, δεν είναι λάθη δικά σου; Αν είναι λάθη άλλου; Κάποιου Σπύρου για παράδειγμα, τότε τι γίνεται;

Και αν αυτός ο Σπύρος -μέσα σε μια δύσκολη εποχή για όλους, για το άθλημα, για τους επαγγελματίες του χώρου- αντί να σφυρίζει… αδιάφορα, σφυρίζει επιλεκτικά; Αν σφυρίζει στοχευμένα, μονομερώς και ταυτόχρονα επιδεικνύει αλαζονική συμπεριφορά;

Μπορεί κάποιοι να έχουν καβαλήσει το καλάμι!

Εμείς, πάντως, δεν είμαστε αιθεροβάμονες ούτε άνοες. Ξέρουμε ότι δεν προσφέρουμε σωστή υπηρεσία στο άθλημα με τέτοιες ανακοινώσεις, αλλά και η «σιωπή των αμνών» δε μας ταιριάζει, δεν ταιριάζει στο Περιστέρι.

Υπενθυμίζουμε ότι ο διαιτητής πρέπει να τιμά την αποστολή του και τις (όποιες) περγαμηνές του, εφαρμόζοντας πιστά και προς κάθε κατεύθυνση τον κανονισμό. Ισοκατανομή σφυριγμάτων ζητάμε και σωστή συμπεριφορά, όχι κάτι σαν αυτά που νιώσαμε στο πετσί μας από τον Σπύρο Γκόντα στο κλειστό γυμναστήριο του Αμαρουσίου.

Σε καμιά περίπτωση δε θα θέλαμε ο συγκεκριμένος ρέφερι να θεωρηθεί ανεπιθύμητος στο Περιστέρι, όμως ο ίδιος με τη ελλειμματική του συμπεριφορά αδικεί κατάφωρα τη διαιτησία και τον εαυτό του.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΚΑΕ 2009

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Leave a Comment