PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ανακοίνωση της ΚΝΕ για τις δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη


Ανακοίνωση της ΚΝΕ για τις απαράδεκτες, όπως τις χαρακτηρίζει, δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη απέναντι στη νεολαία του Περιστερίου.

Αναλυτικά:

Για την πρόταση του κ. Μητσοτάκη για 7ήμερη εργασία δεν χρειάζονται σχόλια. Απλά συναγωνίζεται τον ΣΥΡΙΖΑ που κατήργησε την κυριακάτικη αργία για το ποιος θα υλοποιήσει καλύτερα την πολιτική της ΕΕ.

Προσβάλλουν όμως τη νεολαία του Περιστερίου 2 σημεία της ομιλίας του στα οποία αυτολεξεί ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε:

ΠΡΩΤΟ: «Σκέφτομαι το νέο παιδί στο Περιστέρι, που είναι 20 χρονών και θέλει να βρει μια δουλειά ως ψυκτικός ή να επισκευάζει ανελκυστήρες… Αυτή η συζήτηση αφορά και τα νέα παιδιά που δεν θα πάνε στο πανεπιστήμιο».

Επειδή σκέφτεστε πολύ αυτά τα παιδιά ψηφίσατε το 3ο μνημόνιο μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ, μειώσατε αλλεπάλληλα μισθούς και συντάξεις των γονιών μας, υποστελεχώσατε την τεχνική εκπαίδευση, χαρίζετε απλόχερα μαζί με την κυβέρνηση φοροαπαλλαγές στο κεφάλαιο και επιδοτείτε τους εργοδότες για να πληρώνουν 400 ευρώ μισθό;

Τα νέα παιδιά που δεν πάνε στο πανεπιστήμιο δεν είναι από επιλογή. Αλλά γιατί έχουν να αντιμετωπίσουν ένα ταξικό σχολείο που το έχετε μετατρέψει σε εξεταστικό κέντρο  και γίνεται ακόμα χειρότερο με την ψήφιση του νομοσχεδίου Γαβρόγλου.

Δεν ξέρουμε αν στους κύκλους των επιχειρηματιών και των εφοπλιστών που συναγελάζεστε εσείς και ο κ. Τσιπρας, είναι ντροπή να είσαι ψυκτικός και επισκευαστής ανελκυστήρων. Εμάς είναι τιμή μας και καμάρι μας γιατί με την δουλεια και τον ιδρώτα μας παράγουμε τον πλούτο όλης της χώρας!

ΔΕΥΤΕΡΟ: «Ξέρω επίσης πως αυτά τα νέα παιδιά έλκονται από ακραίες απόψεις και από απόψεις που τονίζουν ένα στείρο εθνικισμό».

Αποτελεί πρόκληση να αναφέρεται στη νεολαία του Περιστερίου, ότι έλκεται από εθνικισμό. Στο Περιστέρι της Άννας Παρλιάρου, μιας 16χρονης ΕΠΟΝίτισσας που υπέστη φρικτά βασανιστήρια χωρίς να προδόσει τους συντρόφους της, στο Περιστέρι των Μπλόκων, των μεγάλων ταξικών αναμετρήσεων στα οποία οι νέοι Περιστεριώτες πρωτοστάτησαν. Αυτό είναι το Περιστέρι μας!

Μάλλον κρίνει εξ’ ιδίον, που έχει «μαζέψει» στη ΝΔ τον Άδωνη, τον Βορίδη και διάφορα άλλα φασιστοειδή, μήπως καταφέρει και ψαρέψει στα βρωμόνερα της ΧΑ.

Επιπλέον η υποκρισία ξεπερνά κάθε όριο, γιατί όλο το Περιστέρι γνωρίζει πως οι φασιστες της εγκληματικής, ναζιστικής Χρυσής Αυγής, έχουν βρει καταφύγιο και θαλπωρή μέσα στο ψηφοδέλτιο του Παχατουρίδη που στηρίζει επίσημα η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης. Αυτοί τους κρύβουν για να συνεχίσουν το εγκληματικό, ρατσιστικό τους ρεσιτάλ ενάντια σε πρόσφυγες, κατατρεγμένους και μετανάστες, την ίδια ώρα που έκαναν πλάτες σε αντιλαϊκά μέτρα. Σε αυτό το ψηφοδέλτιο ήταν υποψήφια πριν κάποια χρόνια ο κλαψιάρης Μπούκουρας, πρώην βουλευτής Κορινθίας των φασιστών. Πριν 3 μήνες ο Παχατουρίδης φωτογραφίζονταν στον αγιασμό στο κολυμβητήριου στο Λόφο Αξιωματικών δίπλα στον υπόδικο Γερμενή της Χρυσής Αυγής.

Τα όνειρα των νέων ανθρώπων για ζωή χωρίς ανεργία, για δουλειά με δικαιώματα σε ό,τι και αν διαλέξουν να κάνουν, για μια κοινωνία χωρίς πολέμους και φτώχεια, για μια ζωή με ελεύθερο χρόνο να απολαμβάνουν τους κόπους της εργασίας τους, ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ «ΔΙΚΑΙΗΣ» Ή ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΤΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΜΟΝΟΔΡΟΜΟΥ!

Να δώσει απάντηση η νεολαία με αντισυστημική, αγωνιστική, αντιφασιστική ψήφος. Να στηρίξει το ΚΚΕ και την Λαϊκή Συσπείρωση!

Η νέα γενιά έχει ιδανικά, ούτε ξεπουλιέται ούτε προσκυνά!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment