PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ανακοίνωση σχετικά με το Δημοτικό Συμβούλιο Αθήνας


Η Δημοτική Παράταξη «Αθήνα Πόλη της Ζωής μας», εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την μεταφορά του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας.

Έγινε κι αυτό στο Δήμο της Αθήνας, μόλις τους τρεις πρώτους μήνες θητείας, του Γιώργου Καμίνη στο δημαρχιακό θώκο.

Για πρώτη φορά στα χρονικά, το δημοτικό συμβούλιο θα συνεδριάσει όχι στο δημαρχιακό μέγαρο αλλά σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της πρωτεύουσας!

Απίστευτο αλλά αληθινό. Η διάλυση σε όλο της το μεγαλείο, επειδή η νυν δημοτική αρχή δεν μπόρεσε να συντελέσει στην εξεύρεση λύσης για το πρόβλημα των συμβασιούχων.

Βασικός υπεύθυνος για τη χαοτική κατάσταση, που επικρατεί στα δημοτικά πράγματα της Αθήνας αλλά και σε πλήθος δήμων σε πανελλαδικό επίπεδο, εκτός από τον Γ. Καμίνη, είναι ο Γιάννης Ραγκούσης.

Ο Υπουργός Εσωτερικών «πέτυχε» να «παντρέψει» τον ανάλγητο νόμο του, με την ανικανότητα του Γ. Καμίνη, ο οποίος για δεύτερη φορά, μετά από το ζήτημα της Υπατίας, βρίσκεται εκτεθειμένος απέναντι στους πολίτες της Αθήνας.

Είναι ολοφάνερο πια, ότι ο κ. Γ. Καμίνης αδυνατεί να προσαρμοστεί στο νέο του ρόλο ως δήμαρχος Αθηναίων αλλά μας εξέπληξε η επιλογή ξενοδοχείου (στην αίθουσα «Λος Άντζελες»), για να πραγματοποιήσει τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Πιστεύαμε, ότι μετά από τόσες διεργασίες, θα επέλεγε τελικά το κτίριο του… Συνηγόρου του Πολίτη. Εκεί θα ένιωθε σίγουρα πιο άνετα.

Όσο αφορά στη θέση μας, σε ότι αφορά τις καταλήψεις, είναι γνωστή. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν πρόκειται να γίνουμε πολιτικοί «ναυαγοσώστες» του κ. Ραγκούση, ούτε βεβαίως του κ. Καμίνη, στο «ναυάγιο» του μνημονίου στο οποίο συμμετέχουν και υποστηρίζουν.

Ας ψηφίσουν μόνοι τους, με αμφίβολη τη νομιμότητα της συνεδρίασης, τον προϋπολογισμό-«μαϊμού» του 2011 για τον Δήμο της Αθήνας.

Δημοτική Παράταξη

«Αθήνα Πόλη της Ζωής μας»

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μ. Βορίδης: Τα ονόματα πρέπει να σβηστούν από το Σύνταγμα

Peristeri News

Χρ. Σταϊκούρας: Χρειαζόμαστε μια διετία για την οριστική αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου

Peristeri News

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Leave a Comment