PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ανακοίνωση-σταθμός από το Περιστέρι: «Συγγνώμη, αναλαμβάνουμε την ευθύνη, ακόμα κι αυτή που δεν μας αναλογεί»


Αντρίκεια ανακοίνωση αναφορικά με τα χθεσινά επεισόδια εξέδωσε το Περιστέρι.

Χωρίς «αλλά» και αστερίσκους, κόντρα στη λογική κάθε ελληνικού συλλόγου, η διοίκηση της ομάδας ζήτησε «συγγνώμη» από όλο τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό και ανέλαβε την ευθύνη, ακόμα και καταστάσεων για τις οποίες δεν ήταν υπεύθυνη.

Αναλυτικά:

Η οικογένεια της Κ.Α.Ε. Περιστέρι Βίκος Cola θέλει να ζητήσει από καρδιάς, συγγνώμη στα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων, των Ακαδημιών της ομάδας μας αλλά και σε όλα τα παιδιά, γενικά, που βρέθηκαν μαζί με τις οικογένειες τους στις εξέδρες του «Ανδρέας Παπανδρέου» το απόγευμα του Σαββάτου (16/3) για να απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα.

Δυστυχώς, αποδειχθήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων. Κατώτεροι να τους προσφέρουμε ασφαλείς συνθήκες. Κατώτεροι να τους δείξουμε ότι το μπάσκετ είναι απλά ένα παιχνίδι. Κι αυτό είναι που μας βαραίνει περισσότερο από όλα.

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη, ακόμη και αυτή που δεν μας αναλογεί. Δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε αυτό που πρέπει ώστε οι εξέδρες του γηπέδου μας να γεμίσουν από οικογένειες και παιδιά. Με κάθε τίμημα και κόστος.

Καλούμε όμως και τις αρμόδιες αρχές να ερευνήσουν τις τυχόν ευθύνες άλλων, να συμμερισθούν την αγωνία μας για έναν αθλητισμό χωρίς βία και να αποδείξουν έμπρακτα πως δεν είναι μέρος του προβλήματος αλλά της λύσης του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment