PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ανακοίνωση-καταγγελία για τον Ερασιτέχνη Ατρόμητο


Σε ανακοίνωση-καταγγελία προχώρησε το «ΚΙΝΗΜΑ ΦΙΛΩΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ», διαμαρτυρόμενο για μια σειρά από καταστάσεις που έχουν παρατηρηθεί στον Ερασιτέχνη Ατρόμητο.

Μέσω της τοποθέτησής του, κατηγορεί τη νυν διοίκηση ότι έχει δημιουργήσει ένα κλειστό κλαμπ, αποτρέποντας τους φίλους της ομάδας που το επιθυμούν να εγγραφούν και καλεί σε ανοιχτή συγκέντρωση την 1η Απριλίου στο ΚΥΒΕ για να συζητηθεί αυτό το θέμα.

Αναλυτικά:

Ενημέρωση των φίλων του Ατρόμητου για το όραμα και τον σχεδιασμό μίας μεγάλης Ατρόμητης οικογένειας στον Ερασιτέχνη

Οι λέξεις μερικές φορές χάνουν το νόημα τους, όταν οι άνθρωποι που τις χρησιμοποιούν ή δεν ξέρουν τι σημαίνουν ή δεν τους ενδιαφέρει τι σημαίνουν, αγνοώντας επιδεικτικά και προκλητικά τη σημασία τους.

Όσοι λοιπόν επιλέγουν να αγαπήσουν την ομάδα, που λέγεται Ατρόμητος, το έκαναν, το κάνουν και θα το κάνουν για πολλούς λόγους, αλλά ο πιο σημαντικός είναι ένας: Ατρόμητος σημαίνει οικογένεια.

Δυστυχώς, εδώ και ένα χρόνο, με αστεία επιχειρήματα και υπεκφυγές (όπως το ότι δεν υπάρχουν αιτήσεις, γιατί τις έχει μαζί του ο πρόεδρος του σωματείου ή ότι ο πρόεδρος του σωματείου λέει να φτιάξετε δικές σας και ελάτε να τις καταθέσετε, αλλά δεν υπάρχει υπεύθυνος να τις παραλάβει κ.α.) προσπαθούν να αποτρέψουν όποιον θέλει να ενταχθεί στην οικογένεια του Ατρόμητου και πιο συγκεκριμένα στον Ερασιτέχνη Ατρόμητο, που θεωρείται η μητέρα της οικογένειας, μία οικογένεια, που αντί να θέλουν να μεγαλώσει, δείχνουν με τη συμπεριφορά και τις τακτικές τους ότι μάλλον θέλουν να την μικρύνουν και ότι μικραίνει στο τέλος εξαφανίζεται.

Έφτασε λοιπόν η στιγμή ύστερα από ένα χρόνο, να προχωρήσουμε σε αυτήν την ανακοίνωση-καταγγελία, που απευθύνεται σε όποιον αγαπάει-πονάει-ανησυχεί και το πιο βασικό, σε όποιον θέλει να συμμετέχει ενεργά στην οικογένεια της ομάδας του, του Ατρόμητου μας.

Αλήθεια ποιος μπορεί να μας απαντήσει σε βασικά ερωτήματα όπως

1)Ποιος χώρος λειτουργεί ως γραφεία της ομάδας;

2)Για ποιο λόγο η Λέσχη του Ατρόμητου είναι κλειστή για τον κόσμο;

3)Ποιος δίνει πληροφορίες και τι ώρες;

4)Ποιος ξέρει τι χρειάζεται για να γίνει κάποιος μέλος του Ερασιτέχνη;

5)Πόσο κοστίζει η εγγραφή και πόσο είναι η συνδρομή;

6)Ποια είναι τα κριτήρια για να γίνεις μέλος ή ποια είναι τα κριτήρια για να απορριφθεί μία αίτηση εγγραφής μέλους;

Αυτές λοιπόν είναι μερικές από τις απορίες δεκάδων ανθρώπων που θέλουν να γίνουν μέλη στον Ερασιτέχνη Ατρόμητο, εδώ και ένα χρόνο, αλλά δυστυχώς δεν τα έχουν καταφέρει.

Καλούμε λοιπόν τον ΑΠΣ Ατρόμητο Αθηνών, την ΠΑΕ Ατρόμητος, τον σύνδεσμο φιλάθλων Fentagin, τους παλαίμαχους του Ατρόμητου, τη γυναικεία ομάδα Νέες Ατρόμητου Αθηνών 2018, τον Δήμο Περιστερίου, καθώς και όσους αγαπούν τον Ατρόμητο σε ανοιχτή συγκέντρωση, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 1/4/2019 και ώρα 19.30 στην αίθουσα του ΚΥΒΕ (Εθν. Μακαρίου 1-Κηφισός)

ΚΙΝΗΜΑ ΦΙΛΩΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Leave a Comment