PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ανακοίνωσε το φιλικό με Παναθηναϊκό ο Ατρόμητος


Τη φιλική αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι για το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε ο Ατρόμητος προκειμένου τα έσοδα να δοθούν για την ενίσχυση των πυρόπληκτων της Ανατολικής Αττικής σε συνεργασία με τον σύνδεσμο φιλάθλων Fentagin 1980.

Αναλυτικά:

Τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα για την ενίσχυση των πυρόπληκτων από τις φονικές πυρκαγιές που χτύπησαν την Αττική τον περασμένο μήνα αποφάσισε η ΠΑΕ Ατρόμητος σε συνεργασία με τον σύνδεσμο φιλάθλων «Fentagin 1980».

Η φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018 με τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από τα εισιτήρια του αγώνα να δίνονται στους πυρόπληκτους της Ανατολικής Αττικής και στην ενίσχυση φιλάθλου της ομάδας μας που η πυρκαγιά κατέστρεψε την πρώτη κατοικία του.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος στέκεται για μια ακόμα φορά αλληλέγγυα δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και με τη συνδρομή των οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας θα διοργανώσει τη φιλική αναμέτρηση καλώντας όλο τον κόσμο του Περιστερίου και όχι μόνο, να συνδράμει με την παρουσία του στη βοήθεια αυτών που έχουν ανάγκη.

Οι τιμές εισιτηρίων, η ώρα έναρξης και πιο αναλυτικές πληροφορίες για τη διεξαγωγή του φιλικού παιχνιδιού αναμένονται από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας τις επόμενες μέρες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment