PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ανακοίνωσε Σκούτσι Σμιθ το Περιστέρι, τέλος ο Χάροου


Στην αντικατάσταση του Ράιαν Χάροου προχώρησε το Περιστέρι. Ο Αμερικανός γκαρντ παρά το εξαιρετικό πρώτο μισό στη σεζόν, στη συνέχεια ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στη μέση και αποδεσμεύτηκε.

Στη θέση του ανακοινώθηκε ο Σκούτσι Σμιθ, που μάλιστα παρακολούθησε δια ζώσης τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Το πραγματικό του όνομα είναι Ντάισον, αλλά «κόλλησε» από μικρός το παρατσούκλι που του έδωσε ο παππούς του.

Ο 24χρονος άσος, ύψους 1,88μ. αποφοίτησε από το Dayton το 2017 χωρίς να γίνει ντραφτ. Πέρσι αγωνίστηκε στην Αυστραλία και τους Cairns Taipans έχοντας 10,2 πόντους και 2,3 ασίστ σε 27 συμμετοχές, ενώ φέτος αφότου συμμετείχε στο summer league με τους Καβαλίερς, έπαιξε στην G League με τη θυγατρική τους και είχε 12,3 πόντους, 6,2 ασίστ και 4,6 ριμπάουντ με την Canton Charge.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Η Κ.Α.Ε. Περιστέρι Βίκος Cola ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Dayshon “Scoochie” Smith. Ο 24χρονος guard θα ενισχύσει τις προσπάθειες του συλλόγου έως το τέλος της σεζόν αντικαθιστώντας τον Ryan Harrow του οποίου το συμβόλαιο λύθηκε κοινή συναινέσει. Η Κ.Α.Ε. Περιστέρι Βίκος Cola τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Who is who

Γεννημένος στις 11 Νοεμβρίου του 1994 στο Bronx της Νέας Υόρκης, ο 188 εκατοστών guard είναι απόφοιτος του Dayton College με το οποίο μέτρησε 13.8 πόντους κατά την τελευταία του χρονιά. Δίχως να γίνει Draft Pick από κάποια ομάδα του ΝΒΑ, ο “ Scoothcie” – πήρε το ασυνήθιστο παρατσούκλι από τον παππού του – υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2017 καθώς είχε συμφωνήσει με τους Cairns Taipans, ομάδα που αγωνίζεται στην λίγκα της Αυστραλίας.

Σε 27 παιχνίδια σημείωσε 10.2 πόντους και 2.3 ασίστ κι εν συνεχεία αποχώρησε για τις Η.Π.Α. αναζητώντας ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Τον Μάρτιο του 2018 αγωνίστηκε στην G-League με τους Canton Charge του Οχάιο έχοντας 14.3 πόντους και 8.1 ασίστ σε οκτώ παιχνίδια. Το καλοκαίρι του ίδιου έτους βρέθηκε στους Cleveland Cavaliers παίζοντας γι’ αυτούς στο summer League.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment