PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ανακοίνωσε Μόουζες Κίνγκσλεϊ το Περιστέρι!


Τον πρώτο του ξένο για την επόμενη σεζόν ανακοίνωσε το Περιστέρι, καθώς ανακοινώθηκε η απόκτηση του Μόουζες Κίνγκσλεΐ.

Ο 24χρονος Νιγηριανός αγωνίζεται ως σέντερ (2.08) και από το 2017 ήταν στην Αντβέρπ με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Βελγίου και την 3η θέση στο Basketball Champions League.

Αναλυτικά:

Η Κ.Α.Ε. Περιστέρι ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή, Moses Kinglsey! Ο 24χρονος Νιγηριανός σέντερ προέρχεται από την βελγική Antwerp και θα ενισχύσει τις προσπάθειες του Γ.Σ.Π. για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Who is who

Γεννημένος στις 16 Νοεμβρίου του 1994 στο Enugu της Νιγηρίας, ο Moses Kingsley έμαθε το μπάσκετ στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Αρχικά στο Huntington High School κι εν συνεχεία στο Arkansas College. Τα δύο πρώτα χρόνια δεν είχε ενεργό ρόλο ελέω Booby Portis, ωστόσο την τρίτη σεζόν “εκτόξευσε” τα στατιστικά του και με 15.9 πόντους και 9.3 ριμπάουντ, “φλέρταρε” με το NBA Draft του 2016 αλλά την τελευταία στιγμή απέσυρε την συμμετοχή του.

Συνέχισε να αγωνίζεται με τους Razorbacks έως το καλοκαίρι του 2017 κι αφού σκόραρε συνολικά 1.200 πόντους, έκανε 256 τάπες και σημείωσε 24 double-double, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Ευρώπη. H Antwerp του πρόσφερε συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων, διάστημα στο οποίο κατέκτησε το βελγικό κύπελλο (2019) και την 3η θέση στο Basketball Champions League (2019).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment