PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Αναθεωρείται ο αριθμός των θυμάτων του Norman Atlantic


Στους 10 ανέρχεται ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στη ναυτική τραγωδία του Norman Atlantic σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από τις ιταλικές αρχές, όπως ανακοινώνει το υπουργείο Ναυτιλίας.

Στους 10 ανέρχεται ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στη ναυτική τραγωδία του Norman Atlantic σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από τις ιταλικές αρχές, όπως ανακοινώνει το υπουργείο Ναυτιλίας. Το υπουργείο υπογραμμίζει ότι διατηρεί επιφυλάξεις για τον ακριβή αριθμό των διασωθέντων.

Η ενημέρωση, σύμφωνα με το υπουργείο, έγινε έπειτα από έντονο διάβημα στο οποίο προέβη το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης της Ρώμης.

«Ο συνολικός αριθμός των νεκρών μέχρι στιγμής είναι 10, εκ των οποίων τρεις είναι οι Έλληνες που έχουν ταυτοποιηθεί, τέσσερις οι ταυτοποιημένοι αλλοδαποί και δύο ακόμη μη ταυτοποιημένοι» αναφέρει το υπουργείο.

Επίσης προσθέτει πως εντοπίστηκε μια σορός αγνώστων λοιπών στοιχείων από διασωστικές δυνάμεις της Ιταλικής Ακτοφυλακής στη θάλασσα, η οποία λόγω αντίξοων συνθηκών δεν κατέστη εφικτό να περισυλλεγεί.

Ακόμη το υπουργείο υπογραμμίζει ότι μέχρι στιγμής καμία πληροφορία δεν υπάρχει για 18 άτομα, που αγνοούνται και από τους οποίους οι εννέα είναι Έλληνες.

Τα ονόματα των Ελλήνων είναι τα εξής:

1. Κουφογιώργος Αλέξανδρος

2. Συμεωνίδης Ιωάννης

3. Τσάμης Βασίλειος

4. Νικολάρας Απόστολος

5. Καζαντζίδης Γεράσιμος

6. Σαγιρίδης Νικόλαος

7. Παπαδόπουλος Γεώργιος

8. Καραβαγγέλης Ευάγγελος

9. Σοφός Ιωάννης

«Διατηρούμε επιφυλάξεις για τον ακριβή αριθμό των διασωθέντων που μπορούμε να ανακοινώσουμε, καθώς στα μέχρι τώρα στοιχεία που μας έχουν διαβιβάσει οι Ιταλικές Αρχές παρατηρούνται διπλοεγγραφές και αναγραμματισμοί στις καταγραφές των ονομάτων» καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Leave a Comment