PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Αναγκαία η αλλαγή στον Ατρόμητο -Ήττα στα Play-Out από την Ξάνθη


Για ένα ακόμα ματς ο Ατρόμητος εμφανίστηκε χωρίς σοβαρό πλάνο (με εξαίρεση κάποιες στιγμές στο 1ο ημίχρονο) και ηττήθηκε στην εξ’ αναβολής 1η αγωνιστική των Play-Out με αντίπαλο την Ξάνθη.

Σε ένα πολύ κακό ματς από θέμα ποδοσφαίρου, ο Ατρόμητος έδειξε ότι δεν μπορεί να δείξει κάτι ακόμα και τώρα και έδωσε στην Ξάνθη την ευκαιρία να κάνει όνειρα παραμονής.

Ο Σάββας Παντελίδης επέλεξε μια αμιγώς ελληνική ενδεκάδα με μόλις δύο ξένους, αφού παρέταξε την ομάδα του με τον Μανδά κάτω από τα δοκάρια, τους Κιβρακίδη, Ρισβάνη, Γούτα, Κατράνη, τους Νάτσο, Μπουσούλατζιτς ως κεντρικούς χαφ. Από εκεί και πέρα ο Ανδρούτσο πήρε θέση ακριβώς μπροστά τους, τον Γκάλο στο δεξί άκρο, τον Μανούσο να παίρνει θέση στην αριστερή πτέρυγα συγκλίνοντας στον άξονα και τον Γιακουμάκη στην κορυφή της επίθεσης.

Οι δυο ομάδες μπήκαν συντηρητικά στο γήπεδο προσέχοντας τα μετόπισθεν με την πρώτη καλή στιγμή να είναι για τον Ατρόμητο στο 9’ όταν ο Ανδρούτσος πάτησε περιοχή αλλά πριν τελειώσει τη φάση τον έκλεισε σωστά ο Βίτορ.

Όπως στο πρώτο έτσι και στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος μπήκε έχοντας τις πρωτοβουλίες αλλά και πάλι δεν δημιούργησε σοβαρές φάσεις με την Ξάνθη να παίρνει τελικά το τρίποντο στο 77’ όταν ο Στάρτζεον έβγαλε την κάθετη στον Μπαριέντος, με τον Ουρουγουανό να εκτελεί στην κίνηση νικώντας τον Μανδά για το 1-0 με το νεαρό τερματοφύλακα να φέρει ευθύνη αφού η μπάλα έφυγε κάτω από τα χέρια του.

Αυτή η ήττα σίγουρα δεν στοίχισε στον Ατρόμητο αλλά αφήνει πολλά ερωτηματικά για τα πρόσωπα και τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στην Περιστεριώτικη ομάδα τη νέα χρονιά.

Ξάνθη (Καραγεωργίου): Βίτορ, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Κασάδο, Καρασαλίδης, Κοβάτσεβιτς, Στάρτζεον, Τερκί, Τζουρίτσκοβιτς, Μπαριέντος, Φοσέ

Έπαιξαν επίσης οι: Καμαρά, Μουλέν, Ντε Αμορίν,

Ατρόμητος (Παντελίδης): Μανδάς, Γούτας, Ρισβάνης,Μπουσούλατζιτς, Νάτσος, Γκάλο, Κιβρακίδης, Κατράνης, Γιακουμάκης, Μανούσος, Ανδρούτσος

Έπαιξαν επίσης οι: Ενσικουλού, Ντε Πο, Βέλιος, Ούμπιδες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment