PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Αναβλήθηκε η 15η αγωνιστική στη Super League


Η 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος στην ανώτατη επαγγελματική κατηγορία αναβλήθηκε, ως αποτέλεσμα της αποχής των διαιτητών και βοηθών της Α΄ κατηγορίας, που συμπαρίστανται στο συνάδελφό τους Θανάση Τζήλο.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι οι σημερινοί αγώνες της 3ης ημέρας στο Κύπελλο Ελλάδας θα πραγματοποιηθούν κανονικά, βάσει του αρχικού προγραμματισμού τους.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: 

«Την ομόφωνη απόφαση των διαιτητών και βοηθών Α΄ κατηγορίας να απέχουν από τους αγώνες Super League της 15ης αγωνιστικής (22-23.12.2018) “για ψυχολογικούς λόγους μετά την απαράδεκτη και άνανδρη επίθεση κατά του διεθνή διαιτητή Θανάση Τζήλου”, γνωστοποίησε σήμερα στην Ε.Π.Ο. ο εκπρόσωπός τους διαιτητής F.I.F.A. κ. Αν. Παπαπέτρου, σε συνέχεια και της πρωινής επιστολής τους προς την Κ.Ε.Δ. και την Ε.Π.Ο.

Ο κ. Παπαπέτρου εκπροσώπησε τους 75 διαιτητές και βοηθούς της Α΄ κατηγορίας σε συζήτηση με τον πρόεδρο της Ε.Π.Ο. κ. Ευάγγελο Γραμμένο, τον Εκτελεστικό Γραμματέα κ. Α. Δέδε, τα μέλη της Κ.Ε.Δ. κκ. Περέιρα, Μάριν και Λίντμπεργκ και τον ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα των F.I.F.A./U.E.F.A. κ. Πετρ Φούσεκ, αντικείμενο της οποίας ήταν η συνέχιση του πρωταθλήματος.

Από πλευράς Ε.Π.Ο., σε συνέχεια και της χθεσινής επιστολής προς τους διαιτητές και βοηθούς της Α’ κατηγορίας, δόθηκε έμφαση στην προσπάθεια προστασίας της διεξαγωγής των διοργανώσεων και στην επιλογή της καλύτερης απόφασης και πρακτικής, υπό τις σημερινές συνθήκες, για το ίδιο το άθλημα. Επιβεβαιώθηκε επίσης η πρόθεση της Ομοσπονδίας να συνεισφέρει στη δημιουργία μιας συνολικής πολιτικής συνθηκών ασφάλειας και προστασίας των διαιτητών και των βοηθών.

Οριστικοποιήθηκε επίσης η συνάντηση της 4ης Ιανουαρίου 2019, στην οποία θα λάβουν μέρος η Ε.Π.Ο., η Κ.Ε.Δ., η Super League, εκπρόσωποι των διαιτητών Α΄ κατηγορίας και ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμων της F.I.F.A. και U.E.F.A. κ. Π. Φούσεκ. Σημειώνεται ότι η απόφαση των διαιτητών και βοηθών αφορά μόνον τους αγώνες της Super League, αντίθετα οι σημερινοί αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος θα διεξαχθούν κανονικά».

Λίγο αργότερα ακολούθησε και η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής:

«Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με το υπ’ αριθμό πρωτοκόλλου 42823/20.12.2018 έγγραφο της Ε.Π.Ο., γνωστοποιήθηκε στη Super League η πρόθεση των διαιτητών και βοηθών διαιτητών της 1ης κατηγορίας (Πρωτάθλημα Super League Σουρωτή), να μη συμμετέχουν σε αγώνες μέχρι και τις 04.01.2019.

Ως εκ τούτου, στο πλαίσιο της 15ης Αγωνιστικής (22 – 23.12.2018), οι αγώνες του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή αναβάλλονται και θα υπάρξει νεότερη απόφαση για την ημερομηνία διεξαγωγής τους. Παράλληλα, σημειώνεται ότι οι αγώνες των Πρωταθλημάτων Υποδομής (Κ19 – Κ17 – Κ15) θα διεξαχθούν κανονικά».

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment