PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ανάπτυξη μέσω πράσινης ενέργειας


Στη σημασία της πράσινης ενέργειας με θέσεις εργασίας και ανάπτυξη, αλλά και στις ελληνοκινεζικές σχέσεις στο πλαίσιο της συνεργασίας Κίνας-Ευρώπης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου

Στη σημασία της πράσινης ενέργειας με θέσεις εργασίας και ανάπτυξη, αλλά και στις ελληνοκινεζικές σχέσεις στο πλαίσιο της συνεργασίας Κίνας-Ευρώπης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στην ομιλία του στην 8η Σύνοδο Κορυφής ΕΕ – Ασίας που πραγματοποιείται στις Βρυξέλλες.

Αναφερόμενος ειδικότερα στη σημασία των ελληνοκινεζικών σχέσεων, ο κ. Παπανδρέου ανακοίνωσε ότι θα συσταθεί ελληνοκινεζικό Ινστιτούτο για την ανάπτυξη και τη ναυτιλία.

Εξάλλου, ο πρωθυπουργός δέχθηκε συγχαρητήρια από την καγκελάριο της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ για την πρόοδο της χώρας και την ανάπτυξη των ελληνοκινεζικών σχέσεων, ενώ κατά τη συνεδρίαση διατυπώθηκαν θετικά σχόλια για το ότι ο πρωθυπουργός της Κίνας Γουέν Τζιαμπάο επέλεξε την Ελλάδα ως πρώτο σταθμό της ευρωπαϊκής του περιοδείας.

Ο κ. Παπανδρέου έκανε, τέλος, ειδική αναφορά στην αλλαγή του αναπτυξιακού μοντέλου που θα βασίζεται στην πράσινη ανάπτυξη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment