PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Ανάκληση ελαιολάδου «Μπάρμπα Χρήστος»


Στα πλαίσια επίσημου προγράμματος  δειγματοληψίας και Ανάλυσης 2016 και τον επίσημο έλεγχο για την παρακολούθηση της ποιότητας–γνησιότητας ελαιολάδου η Διεύθυνση Ανάπτυξης Π.Ε. Δυτικού Τομέα προέβη σε δειγματοληψία Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου με την εμπορική ονομασία «Μπάρμπα Χρήστος» με Lot 1730 και ημ.λήξεως 8/2017, bc 5200119692041 συσκευασμένο σε συσκευασίες του 1lt και διαπίστωσε ότι, κατά την οργανοληπτική αξιολόγηση, το ελαιόλαδο εμπίπτει στην κατηγορία «ΛΑΜΠΑΝΤΕ», κατηγορία ποιότητας ελαιολάδου που δεν διατίθενται στην αγορά, ως έχει.

Το προϊόν τυποποιείται από την επιχείρηση (τυποποιητήριο ελαιολάδου) ΜΠΑΡΜΠΑ ΧΡΗΣΤΟΣ-GREEK FARM–ΣΙΔΕΡΗ Μ. ΜΕΠΕ, Κονδύλη 16 στους Αγίους Αναργύρους.

Η Διεύθυνση Ανάπτυξης ΠΕ Δυτικού Τομέα απαίτησε την άμεση ανάκληση/απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας του εν λόγω προϊόντος από την επιχείρηση. Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές, που έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν, να μην το χρησιμοποιήσουν και να το επιστρέψουν στα καταστήματα από όπου το προμηθεύτηκαν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Νέος Πρόεδρος του ΑΣΔΑ ο Τσίρμπας – Το παρασκήνιο με Παχατουρίδη

Peristeri News

Leave a Comment