PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ανάκληση Δημητριακών Kelloggs


Η εταιρεία Kellogg’s προχωρά για προληπτικούς λόγους στην ανάκληση μίας περιορισμένης παρτίδας των πακέτων των δημητριακών Kellogg’s Special K Red Fruits σε Κύπρο, Ελλάδα και Ισραήλ.

Η εταιρεία Kellogg’s προχωρά για προληπτικούς λόγους στην ανάκληση μίας περιορισμένης παρτίδας των πακέτων των δημητριακών Kellogg’s Special K Red Fruits σε Κύπρο, Ελλάδα και Ισραήλ.

Πρώτο και υπερισχύον μέλημα της Kellogg’s αποτελεί πάντα η ασφάλεια των καταναλωτών μας και η ποιότητα των προϊόντων μας.

Ένας συνηθισμένος έλεγχος των προϊόντων μας από τις Κυπριακές Κυβερνητικές Αρχές, έδειξε την ύπαρξη -σε μία μεμονωμένη παρτίδα των δημητριακών Kellogg’s Special K Red Fruits- ενός μη αναγραφόμενου στη συσκευασία συστατικού (φουντούκι) που ενδεχομένως να προκαλέσει πρόβλημα σε όσους έχουν αλλεργία σε αυτό.

Ενώ η εκτενής έρευνα που πραγματοποιήσαμε σε εσωτερικό επίπεδο δεν έχει αποκαλύψει κανένα στοιχείο που να υποστηρίζει το εύρημα, ενεργούμε με προσοχή δεδομένης της φύσης του ευρήματος και χωρίς να έχει εκδηλωθεί κανένα παράπονο από καταναλωτή.

Το προϊόν που ανακαλείται σε Κύπρο, Ελλάδα και Ισραήλ είναι τα δημητριακά Kellogg’s Special K Red Fruits με τις ακόλουθες ημερομηνίες “ανάλωση κατά προτίμηση πριν από”:

03/04/2012
04/04/2012

Οι καταναλωτές μας και οι έμποροι λιανικής πώλησης μπορούν να είναι βέβαιοι ότι όλα τα υπόλοιπα προϊόντα της Kellogg’s ανταποκρίνονται στις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας που χαρακτηρίζουν την εταιρεία και δεν επηρεάζονται από το συγκεκριμένο συμβάν.

Η ανάκληση αφορά μόνο στα πακέτα δημητριακών Kellogg’s Special K Red Fruits με τις συγκεκριμένες “ανάλωση κατά προτίμηση πριν από” ημερομηνίες που έχουν διατεθεί σε Κύπρο, Ελλάδα και Ισραήλ.

Ζητούμε συγνώμη από τους καταναλωτές μας για τυχόν αναστάτωση.

Οι καταναλωτές που αγόρασαν προϊόντα της συγκεκριμένης παρτίδας παρακαλούνται να επιστρέψουν τα πακέτα που έχουν ανακληθεί στο κατάστημα από όπου τα προμηθεύτηκαν ώστε να λάβουν επιστροφή των χρημάτων τους.

Επιπλέον, μπορούν να επικοινωνήσουν με την Kellogg’s στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης καταναλωτών για την Ελλάδα: 8011171200.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Θερμότερος όλων των εποχών ο φετινός χειμώνας στην Ελλάδα

Peristeri News

Αλλάζει και πάλι το ανοιξιάτικο σκηνικό του καιρού – Καταιγίδες στην Αττική

Peristeri News

Έκρηξη από γκαζάκια στην είσοδο κολλεγίου στον Ταύρο

Peristeri News

Leave a Comment