PeristeriNews.gr
Πολιτική

Αλ. Φλαμπουράρης: Το «τρίγωνο της αμαρτίας» έπαιξε και πάλι τον ρόλο του


Από τις 25 Σεπτεμβρίου, και με συμβολαιογραφική πράξη, αποχώρησα από την κατασκευαστική «ΔΙΑΤΜΗΣΗ ΑΤΕ», υπογράμμισε ο Αλέκος Φλαμπουράρης απαντώντας στη Βουλή σε επερώτηση της ΝΔ. Ο υπουργός Επικρατείας επεσήμανε ότι η ΝΔ ισχυρίζεται ότι ακόμη και σήμερα έχει μετοχές της εταιρείας και τόνισε πως «το «τρίγωνο της αμαρτίας», οικονομικό μιντιακό και πολιτικό σύστημα, για άλλη μία φορά έπαιξε το ρόλο του».

«Στις 25 Σεπτέμβρη, 3 – 4 μέρες μετά τις εκλογές, πήγα σε συμβολαιογράφο και έκανα και συμβολαιογραφική πράξη για να καλυφθεί πλήρως η υπόθεση. Και εσείς γράφετε ότι ακόμα και σήμερα εξακολουθώ να κατέχω μετοχές της “ΔΙΑΤΜΗΣΗ ΑΤΕ”. Στις 25 Σεπτεμβρίου έγινε και συμβολαιογραφική πράξη και εσείς στις 17 Νοεμβρίου που καταθέσατε την ερώτηση λέτε ότι κατέχω ακόμη τις μετοχές», είπε.

Υπενθύμισε ακόμη ότι στις 25 Ιανουαρίου του ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός ότι υπουργοποιείται και στις 26 Ιανουαρίου αποχώρησε από το δ.σ. της «ΔΙΑΤΜΗΣΗ», κατέθεσε το εργολαβικό του πτυχίο, έκανε πρόχειρη μεταβίβαση των μετοχών που επικυρώθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα και υπέβαλε γρήγορα αίτημα για συνταξιοδότηση.

«Σε ποια στοιχεία στηριχθήκατε και διαμορφώσατε την ερώτηση; Ό,τι αναφέρεται μέσα δεν έχει σχέση με την αλήθεια. Θα περίμενα ιδιαίτερα η αξιωματική αντιπολίτευση να έχει μία συμπεριφορά που να μην υποβαθμίζει το πολιτικό σύστημα, την προσπάθεια που καταβάλλει η κυβέρνηση να υπάρξει μία διέξοδος στη δύσκολη φάση που είναι η κοινωνία», είπε ο υπουργός Επικρατείας και συνέχισε: «Βεβαίως είμαι σε θέση να ακούω και εγώ και ο ΣΥΡΙΖΑ, κριτικές, μόνο που πρέπει να στηρίζονται σε στοιχεία, και όχι σε αυτά που αναφέρονται σε διάφορα συγκροτήματα μέσων μαζικής επικοινωνίας, που ελέγχονται και για την πιστότητα όσων γράφουν και για την ποιότητά τους. Δεν θα ήθελα να πω ότι το “τρίγωνο της αμαρτίας”, οικονομικό μηντιακό και πολιτικό σύστημα, για άλλη μία φορά έπαιξε το ρόλο του και συνεχίζει να αναπαράγει ένα πρόβλημα που δεν έχει κανένα περιεχόμενο».

Ο κ. Φλαμπουράρης διέψευσε την καταγγελία του Αλέξη Μητρόπουλου ότι τον απείλησε με τον ΣΔΟΕ. «Ούτε τον συνάντησα, ούτε τον είδα, ούτε υπάρχει περίπτωση να μιλήσω εγώ έτσι σε συνάδελφο ή υποψήφιο βουλευτή» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Leave a Comment