PeristeriNews.gr
Πολιτική

Αλ. Τσίπρας: Το 2016 η Ελλάδα θα καταπλήξει την παγκόσμια οικονομική κοινότητα


«Πιστεύω ότι το 2016 θα είναι η χρονιά που η Ελλάδα θα καταπλήξει την παγκόσμια οικονομική κοινότητα», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στην τηλεόραση του Bloomberg, από το Νταβός.

«Αν και πέρυσι ήταν μια χρονιά με προκλήσεις για την Ελλάδα και την Ευρώπη, πιστεύω ότι έχουμε πολλές ευκαιρίες μπροστά μας», είπε ο Πρωθυπουργός, προσθέτοντας ότι η χώρα είναι σε ένα κρίσιμο σημείο για να ανακάμψει.

Ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε την ανάγκη ολοκλήρωσης των συνομιλιών για την αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας. «Όσο γρηγορότερα έχουμε μια επιτυχή ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης, τόσο το καλύτερο θα είναι για την ανάκαμψη, και για την ευρωπαϊκή οικονομία ως σύνολο», τόνισε. Δήλωσε ακόμη πεπεισμένος ότι όλοι οι εταίροι θέλουν μια έγκαιρη και επιτυχή ολοκλήρωση της αξιολόγησης επειδή, όπως ανέφερε, «μπορούν να καταλάβουν ότι ο χρόνος αποτελεί μέρος της στρατηγικής μας».

Με φόντο τη χθεσινή απόφαση του ΤΑΙΠΕΔ ότι αποδέχεται τη βελτιωμένη προσφορά της Cosco για τον ΟΛΠ τόνισε τέλος ότι η εμπιστοσύνη των επενδυτών στην ελληνική οικονομία αποκαθίσταται.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment