PeristeriNews.gr
Πολιτική

Αλ Τσίπρας: Θα παραμείνω συνεπής στις δεσμεύσεις μου


Διαβεβαίωσε, ο πρωθυπουργός τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και τον υπουργό Οικονομικών, σε σύσκεψη που συγκάλεσε το βράδυ της Παρασκευής στο Μέγαρο Μαξίμου.

Αμετακίνητος στις προεκλογικές του δεσμεύσεις θα παραμείνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όπως ο ίδιος διαβεβαίωσε τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, σε σύσκεψη που συγκάλεσε στο Μέγαρο Μαξίμου για την αποτίμηση των επισκέψεων Σουλτς και Ντάισελμπλουμ.

Ο κ. Τσίπρας, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, τόνισε στους συνεργάτες του ότι «οι προκάτοχοί μου επέλεξαν άλλα να λένε προεκλογικά και άλλα να κάνουν μετεκλογικά. Έχασαν τη στήριξη του λαού και έπεσαν. Σκέφτομαι να πρωτοτυπήσω και να μείνω συνεπής στις δεσμεύσεις μου».

Οι ίδιες πηγές σημείωναν ότι η τοποθέτηση αυτή επιβεβαιώνει την σταθερή πολιτική θέση της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού προσωπικά έναντι των δανειστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, η αποτίμηση των διαπραγματεύσεων είναι θετική.

«Υπάρχει σχέδιο, τώρα ξεκίνησε η διαπραγμάτευση, θα βρεθεί μια επωφελής κοινή λύση» διαμηνύει το Μαξίμου.

Από εδώ και εμπρός, με χρονική κατάληξη τη Σύνοδο Κορυφής της 12ης Φεβρουαρίου, η κυβέρνηση -με πρωταγωνιστές τόσο τον πρωθυπουργό, όσο και τον υπουργό Οικονομικών-αρχίζει ένα μπαράζ διεθνών συναντήσεων σε μία προσπάθεια επίτευξης στρατηγικών συμμαχιών.

Ο κ. Τσίπρας αναμένεται να συναντήσεις τους κυρίους Ρέντσι και Ολάντ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment