PeristeriNews.gr
Πολιτική

Αλ. Τσίπρας: Είμαι αισιόδοξος ότι είμαστε κοντά σε συμφωνία εντός των «κόκκινων γραμμών»


Την αισιοδοξία του ότι είμαστε κοντά σε λύση, σε σύντομο διάστημα, σε ό,τι αφορά την ενδιάμεση συμφωνία, εξέφρασε ο πρωθυπουργός, κατά την εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο.

Την αισιοδοξία του ότι είμαστε κοντά σε λύση, σε σύντομο διάστημα, σε ό,τι αφορά την ενδιάμεση συμφωνία, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά την εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο.

«Είμαι αισιόδοξος ότι είμαστε κοντά σε συμφωνία η οποία θα κινείται στο πλαίσιο της λαϊκής εντολής που έχουμε λάβει και θα ορίζεται από τις “κόκκινες” γραμμές που έχουμε βάλει» είπε ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ενημερώνοντας στα μέλη του υπουργικού συμβουλίου για την πορεία των διαπραγραματεύσεων.

Οι ίδιες πηγές, τις οποίες επικαλείται το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ανέφεραν ότι ο Πρωθυπουργός ανέλυσε στους υπουργούς όλες τις εξελίξεις και σε ποιο σημείο βρισκόμαστε.

Σημείωσαν επίσης ότι η κυβέρνηση επιθυμεί να υπάρξει συμφωνία μέχρι την 11η Μαΐου ή και νωρίτερα, ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να ζητηθεί έκτακτη σύγκληση του Eurogroup.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment