PeristeriNews.gr
Πολιτική

Αλ. Τσίπρας για Μυκήνες: Λίγη ντροπή δεν θα έβλαπτε


«Οι εικόνες από την πρωτοφανή καταστροφή στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών που κάνουν τον γύρο του κόσμου προκαλούν θλίψη σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα. Η στάση της κυβέρνησης, όμως, προκαλεί οργή» δηλώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα με την οποία σχολιάζει φωτογραφία από την πυρκαγιά.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «σε ένα ακόμα ζήτημα, αρνείται να αναλάβει οποιαδήποτε ευθύνη και καταφεύγει ξανά στην παραποίηση της πραγματικότητας».

Όπως συμπληρώνει, «τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ τη δοξάζουν γιατί δεν έγινε στάχτη όλος ο χώρος, ενώ η υπουργός δηλώνει ότι “οι επισκέπτες απλά θα δουν λίγα καμένα χόρτα”».

«Λίγη ντροπή δεν θα έβλαπτε» αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας.

Απάντηση της υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνας Μενδώνη

«Λυπάμαι ειλικρινά που ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αλέξης Τσίπρας έπεσε θύμα παραπληροφόρησης. Δεν διανοούμαι ότι συνειδητά θέλει να δυσφημίσει τον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών και συνεπώς τη χώρα. Από αύριο το πρωί, ο αρχαιολογικός χώρος και το μουσείο των Μυκηνών λειτουργούν στο καθιερωμένο τους ωράριο. Είμαι στη διάθεση του π. Πρωθυπουργού, να τον ξεναγήσω προσωπικά, όποτε εκείνος επιθυμεί. Ώστε, ιδίοις όμμασι να διαπιστώσει ότι οι Μυκήνες είναι οι πολύχρυσες του Ομήρου…», αναφέρει με απάντησή της, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Leave a Comment