PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Αλ. Κούγιας: Ο 28χρονος ήθελε να αυτοκτονήσει όχι να δραπετεύσει


Παραφιλολογία και ψευδή είδηση χαρακτηρίζει ο συνήγορος του 28χρονου που προκάλεσε το δυστύχημα στις Καμάρες Αιγίου, Αλέξης Κούγιας, το ότι ο κατηγορούμενος εγκατέλειψε την ατυχή γιαγιά και το εγγονάκι της και προσπάθησε να εξαφανιστεί.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, ο κ. Κούγιας «από την πρώτη στιγμή, θεωρούμε από κακή πληροφόρηση, αναπτύχθηκε μια παραφιλολογία και δημοσιοποιήθηκε η ψευδής είδηση ότι δήθεν ο εντολέας μας εγκατέλειψε τα θύματά του και προσπάθησε να εξαφανιστεί. Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική και σήμερα επιβεβαιώνεται με τον πλέον σκληρό τρόπο για τον εντολέα μας. Όπως δημοσιοποιήθηκε από το δεύτερο εξ ημών, Ιωάννη Σαμέλη, ο οποίος ήταν ο πρώτος δικηγόρος που επελήφθη της υποθέσεως, ο εντολέας μας δεν προσπάθησε να διαφύγει, αλλά προσπάθησε να αυτοκτονήσει, αυτοτιμωρούμενος με ακραίο τρόπο για το συμβάν, το οποίο προκάλεσε. Τον έσωσε η μητέρα του ειδοποιώντας την αστυνομία και μη γνωρίζοντας τι ακριβώς είχε προηγηθεί».

Ο κ. Κούγιας επισημαίνει ότι μετά την πράξη του κατηγορούμενου, ο οποίος είναι σημαιοφόρος ΠΝ, «επελήφθη η υπηρεσία του, αφού έγινε αντιληπτή η βαριά κατάθλιψη, από την οποία έπασχε. Μέχρι σήμερα νοσηλεύεται στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και λόγω της βαρύτατης καταθλίψεώς του οι θεράποντες ιατροί αποφάσισαν ότι είναι αδύνατον να επιτελέσει τα καθήκοντά του στην ευαίσθητη θέση, στην οποία υπηρετούσε, και διέκοψαν τη θητεία του για έξι μήνες, ώστε είτε νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο είτε παρακολουθούμενος από ιατρούς να αποθεραπευτεί και να επανέλθει, για να ολοκληρώσει τα στρατιωτικά του καθήκοντα».

Οι δικηγόροι του 28χρονου ζητούν να σταματήσει «η ακραία επιθετικότητα εναντίον του», προσθέτοντας πως ο εντολέας τους έχει διαπράξει «ένα εξ αμελείας αδίκημα, ότι έχει λευκό ποινικό μητρώο και ότι μέχρι την ημέρα που προκάλεσε αυτή την τραγωδία με την αμέλειά του, το Πολεμικό Ναυτικό, στην υπηρεσία του οποίου δεν έχει ούτε ένα πειθαρχικό αδίκημα, του εμπιστεύθηκε να διαχειρίζεται πολεμικό πλοίο, του οποίου η αξία είναι εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μπαράζ εμπρησμών σε αυτοκίνητα στα Εξάρχεια (vid)

Peristeri News

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Leave a Comment