PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Αλληλεγγύη στους πλημμυροπαθείς από το «Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής»


Με δελτίο τύπου του, το «Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής», ενημερώνει για την πρωτοβουλία του στη Μάνδρα Αττικής προκειμένου να προσφέρει εθελοντική εργασία αλλά και να εκφράσει έμπρακτα την ταξική αλληλεγγύη του στο λαό της Μάνδρας μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που δέχτηκε η περιοχή το προηγούμενο διάστημα.

Αναλυτικά σημειώνει πως «το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής και εργαζόμενοι από τους Δήμους Ελευσίνας, Ασπροπύργου, Περιστερίου, Αιγάλεω, Χαϊδαρίου, Φιλαδελφείας, Κορυδαλλού, Πετρούπολης, Νίκαιας – Ρέντη, Ιλίου και Αμαρουσίου από νωρίς το πρωί του Σαββάτου με φτυάρια και με μηχανήματα βρέθηκαν στη Μάνδρα Αττικής προκειμένου να προσφέρουν εθελοντική εργασία αλλά και να εκφράσουν έμπρακτα την ταξική αλληλεγγύη τους στο λαό της Μάνδρας μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που δέχτηκε η περιοχή το προηγούμενο διάστημα.

Παρά το χρονικό διάστημα που έχει περάσει η κατάσταση εξακολουθεί να είναι τραγική. Οι ελλείψεις σε βασικά είδη πρώτης ανάγκης εξακολουθούν να είναι τεράστιες. Βασικές υποδομές εξακολουθούν να μην υπάρχουν όπως νερό και ρεύμα αφού πολλά σπίτια είναι βυθισμένα στη λάσπη.

Οι διαχρονικές ευθύνες των κυβερνήσεων, της Περιφέρειας αλλά και των δημοτικών αρχών του Δήμου Μάνδρας είναι τεράστιες για την έλλειψη αντιπλημμυρικών έργων. Αποδεικνύεται και στη πράξη ότι στο σημερινό βάρβαρο καπιταλιστικό σύστημα αντιπλημμυρικά ή αντισεισμικά έργα είναι δεν είναι σε προτεραιότητα  αφού δεν αποτελούν πεδία κερδοφορίας για το μεγάλο κεφάλαιο δεν υπάρχει.

Απέναντι σε αυτή τη κατάσταση η ταξική αλληλεγγύη είναι η ασπίδα μας. Καλούμε τα σωματεία του κλάδου, τους συναδέλφους να αναλάβουν πρωτοβουλίες, να συνεχίσουν τη προσφορά τους απέναντι στο λαό της Μάνδρας».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment