PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Αλλαγή σχεδίων για τους ιδιοκτήτες Airbnb στο Περιστέρι


Ο κορωνοϊός, η λήψη μέτρων και η καθίζηση στον τουρισμό αλλάζουν το τοπίο στις ενοικιάσεις κατοικιών και στο Περιστέρι.

Ήδη δεν είναι λίγοι οι ιδιοκτήτες ακινήτων σε κεντρικά σημεία της πόλης που έχουν πάρει την απόφαση να αποσύρουν από τη γνωστή εφαρμογή τα ακίνητά τους και να τα νοικιάσουν με σταθερά ενοικιαστήρια.

Είναι γνωστό πως το Περιστέρι λόγω των τριών σταθμών Μετρό διαθέτει πολλά σπίτια που έχουν μετατραπεί σε Airbnb για τους τουρίστες που επιλέγουν την Αθήνα ως προορισμό.

Άλλωστε τα κεντρικά σημεία στο κέντρο της Αθήνας όπως το Σύνταγμα και το Μοναστηράκι απέχουν μόλις 15’ μέσω του Μετρό και οι τουρίστες επιλέγουν αυτά τα σπίτια για την καλή τιμή τους.

Από την έξαρση του κορωνοϊού και τη λήψη μέτρων με ακυρώσεις πτήσεων και καχυποψία το σκηνικό είναι τελείως διαφορετικό για τους ιδιοκτήτες αυτών των ακινήτων. Έχουν χάσει μέχρι στιγμής αρκετά χρήματα ενώ αυτό φαίνεται ότι θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα.

Αυτό τους οδηγεί λοιπόν στη σταθερή ενοικίαση με τα επιπλωμένα διαμερίσματα των 50-60 τετραγωνικών σε κεντρικά σημεία της πόλης να νοικιάζονται από 350-450 ευρώ.

Μένει να φανεί αν και άλλοι ιδιοκτήτες ακινήτων θα σταματήσουν τη σύμβασή τους με το Airbnb και θα προτιμήσουν να νοικιάσουν το χώρο τους μιας και η απειλή του κορωνοϊού και συνάμα του τουρισμού δεν έχει εξαλειφθεί.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλλάζει και πάλι το ανοιξιάτικο σκηνικό του καιρού – Καταιγίδες στην Αττική

Peristeri News

Έκρηξη από γκαζάκια στην είσοδο κολλεγίου στον Ταύρο

Peristeri News

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment