PeristeriNews.gr
Media

Αλλάζει ώρα το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ


Σε… δοκιμαστική μετακόμιση βάζει το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ η έναρξη του «X Factor», με τους επιτελείς του καναλιού του Φαλήρου να προχωρούν σε αλλαγή της ώρας μετάδοσης των ειδήσεων, τουλάχιστον προσωρινά.

Όπως αναφέρει στο blog του ο Γρηγόρης Μελάς, οι οντισιόν του talent show θα μεταδίδονται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, στις 22:15, μετά το δελτίο δηλαδή, αρχής γενομένης από τις 27 Μαρτίου.

Τα live του «X Factor», τα οποία θα παρουσιάζει ο Σάκης Ρουβάς, αναμένεται να αρχίσουν μετά το Πάσχα και θα προβάλλονται μία φορά την εβδομάδα, στις 21:00, χωρίς να έχει αποφασιστεί, προς το παρόν, η μέρα.

Έτσι, σύμφωνα πάντα με όσα γράφει ο δημοσιογράφος, την εν λόγω ημέρα το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ θα μεταδίδεται στις 20:00, ώστε να δίνει «πάσα» στο talent show.

Η αλλαγή θα αποτελέσει… πείραμα, καθώς οι επιτελείς του καναλιού δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η μετακόμιση του δελτίου να γίνει μόνιμη, αν αντέξει τον ανταγωνισμό.

Πολλοί ωστόσο στον σταθμό του Φαλήρου φοβούνται πως το δελτίο δεν διαθέτει την «αρχιτεκτονική» και την υποδομή για να μετακινηθεί στις 8.00 και να αναμετρηθεί με το Mega. Εκτός κι αν υπάρξουν εξελίξεις στον Τηλέτυπο…

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΣΗΕΑ: Τετράωρη στάση εργασίας στα ΜΜΕ την Τετάρτη

Peristeri News

Η Μαρία Αντωνιάδου πάλι πρόεδρος στην ΕΣΗΕΑ

Peristeri News

Η Ελλάδα έχει 599 ραδιόφωνα

Peristeri News

Leave a Comment