PeristeriNews.gr
Διεθνή

Αλβανία: Σε αποκλεισμό κεντρικών δρόμων προχωρεί η αντιπολίτευση


Δεν θα υπάρχουν πλέον διαδηλώσεις μπροστά στο κοινοβούλιο κάθε φορά που υπάρχουν συνεδριάσεις ολομέλειας μέσα σε αυτό, αλλά στους κύριους δρόμους της χώρας.

Αυτό είναι το νέο σχέδιο της αντιπολίτευσης στην Αλβανία όσον αφορά τις αντικυβερνητικές συγκεντρώσεις της. Αυτό φαίνεται να είναι μια νέα μορφή διαμαρτυρίας ενάντια στην κυβέρνηση του σημερινού πρωθυπουργού Έντι Ράμα.

Εν τω μεταξύ, οι ηγέτες της αντιπολίτευσης έχουν στείλει μηνύματα ότι οι διαμαρτυρίες θα συνεχιστούν και θα κλιμακωθούν σε πολιτική ανυπακοή.

Από την άλλη, η ενωμένη αντιπολίτευση ανακοίνωσε επίσης τη διεξαγωγή μιας μεγάλης εθνικής διαδήλωσης στις 11 Μαΐου μπροστά από το γραφείο του Πρωθυπουργού. Αυτή θα είναι η τέταρτη διαδήλωση που πραγματοποιείται εκεί, ενώ εννέα άλλες έχουν λάβει χώρα μπροστά στο κοινοβούλιο, την ώρα που μέσα σε αυτό υπήρχαν βουλευτές.

Έχουν περάσει σχεδόν τρεις μήνες από τότε που η αντιπολίτευση στην Αλβανία αποφάσισε να ξεκινήσει μια σειρά αντικυβερνητικών διαδηλώσεων, σε μια προσπάθεια να ανατρέψει την σημερινή σοσιαλιστική κυβέρνηση, την οποία κατηγορεί για διαφθορά, δεσμούς με εγκληματικές οργανώσεις και νοθεία στις εκλογές, ζητώντας πρόωρες εκλογές.

Επιπλέον, βουλευτές της αντιπολίτευσης στη χώρα παραιτήθηκαν από το κοινοβούλιο για να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση στο κυβερνών κόμμα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ένταση στις Βρυξέλλες με αγρότες να σπάνε κιγκλιδώματα της αστυνομίας

Peristeri News

Ισραήλ: Χιλιάδες διαδηλωτές κατά του Νετανιάχου

Peristeri News

Η σορός του Αλεξέι Ναβάλνι παραδόθηκε στη μητέρα του

Peristeri News

Leave a Comment