PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Ακόμα ένα καλοκαίρι στο Πάρκο Τρίτση


Ο μεγαλύτερος πνεύμονας πρασίνου της Δυτικής Αθήνας, το περιβαλλοντικό πάρκο ευασθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης», για ακόμα ένα καλοκαίρι βιώνει την εξαθλίωση και εγκατάλειψη των προηγούμενων ετών.

Παρά τη σύσταση της επιτροπής λειτουργίας του πάρκου, παρά την επίσκεψη του Υπουργού Εσωτερικών κ. Σκουρλέτη και παρά τις διαβεβαιώσεις για αλλαγή της εικόνας του πάρκου, η κατάσταση παραμένει ίδια.

0405

Για τους συχνούς επισκέπτες που το επισκέπτονται για βόλτα ή άθληση δεν τους κάνει πλέον και μεγάλη εντύπωση η εικόνα αλλά για αυτούς που έρχονται στο πάρκο για πρώτη φορά παρατηρούν εμφανή σημεία εγκατάλειψης από το φωτισμό μέχρι και τα σκουπίδια στις υδάτινες επιφάνειες.

0404

Είναι αδιανόητο να βλέπεις χελώνες να κολυμπούν μέσα σε πλαστικές σακούλες και άλλα ρυπαντικά προϊόντα. Ακόμα και τα χόρτα σε όλο το μήκος του πάρκου είναι απαγορευτικά για την καλοκαιρινή περίοδο και επικίνδυνα για περίπτωση πυρκαγιάς.

Τα προβλήματα γνωστά όπως και το γεγονός πως κανένας από την κεντρική διοίκηση δεν δείχνει ενδιαφέρον για το μεγαλύτερο πάρκο της Δυτικής Αθήνας. Απομένει να δούμε που θα φτάσει όλη αυτή η απαξίωση και ελπίζουμε να μην έχουμε πιο καταστροφικά αποτελέσματα.

IMG_4737

0403

0401

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Νέος Πρόεδρος του ΑΣΔΑ ο Τσίρμπας – Το παρασκήνιο με Παχατουρίδη

Peristeri News

Leave a Comment