PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ακυρώθηκε η εκλογή της Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου


Την Κυριακή 16 Ιανουαρίου και ώρα 10:00 π.μ. η επαναληπτική διαδικασία των Δημαιρεσιών

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής ακύρωσε την εκλογή Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Περιστερίου από τη Μείζονα Μειοψηφία του Δημήτρη Κελάφα.

Επαληθεύτηκε το γεγονός που υποστήριζε η Δημοτική Αρχή του Ανδρέα Παχατουρίδη και η Νομική Υπηρεσία του Δήμου ότι με βάση τη νομοθεσία εάν ο Γραμματέας δεν προταθεί από την Ελάσσονα Μειοψηφία, τότε θα πρέπει τον προτείνει η Πλειοψηφία.

Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση, 2 Ιανουαρίου 2011 πέρασε κάτω από τις αντιδράσεις η πρόταση της παράταξης του κ. Κελάφα για τη Δημοτική του Σύμβουλο Δήμητρα Τσιαμούλη, που υποστηρίχτηκε με την απειλή της αποχώρησης από τους Επικεφαλής των παρατάξεων Αθανάσιο Βαθιώτη και Κώστα Λαλένη.

Τελικά, για να επικρατήσει ήπιο κλίμα στους Δημοτικούς Συμβούλους, ο Δήμαρχος μεν πρότεινε να υποδείξει η Μείζονα Αντιπολίτευση το Γραμματέα, ξεκαθαρίζοντας δε ότι, εάν η Αποκεντρωμένη Διοίκηση κρίνει τη διαδικασία άκυρη, τότε το Δημοτικό Συμβούλιο θα επανέλθει για να ξαναψηφίσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες προγραμματίζεται η επαναληπτική συνεδρίαση εκλογής Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου για την προσεχή Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 10:00 το πρωί.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Leave a Comment