PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ακλόνητο το ΟΧΙ σε μονάδα ΟΚΑΝΑ στο Κέντρο Υγείας Περιστερίου (video)


Με ομόφωνο ψήφισμα το Δημοτικό Συμβούλιο απαιτεί την άμεση λειτουργία του.

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Περιστερίου στις 14 Απριλίου, τόσο ο Δήμαρχος Α. Παχατουρίδης, όσο και ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης Δ. Κελάφας μετέφεραν τη ρητή βούληση του Α. Λοβέρδου ότι δεν πρόκειται να λειτουργήσει μονάδα ΟΚΑΝΑ στο Κέντρο Υγείας Μπουρναζίου.

Μάλιστα, ο Υπουργός Υγείας και Βουλευτής Β΄ Αθηνών ξεκαθάρισε στους αιρετούς του Περιστερίου ότι θα λειτουργήσει άμεσα το Κέντρο Υγείας.


Οι κάτοικοι του Μπουρναζίου μέσω του πληρεξούσιου Δικηγόρου Ι. Αντωνέλου εξέφρασαν έντονες επιφυλάξεις, διότι υφίσταται μια απόφαση της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Στην ίδια κατεύθυνση ήταν και οι αιτιάσεις των Επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της Ελάσσονος Μειοψηφίας Γρ.Τημπλαλέξη και Σ. Αλεξοπούλου.

Νέα διάσταση στο ζήτημα έδωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος της Ελάσσονος Μειοψηφίας Χρ. Χρονόπουλος, καθώς αποκάλυψε ότι στον αρχικό σχεδιασμό του Κέντρου Υγείας προβλέπεται η εγκατάσταση μονάδας υποκατάστασης.

Ο Δήμαρχος ξεκαθάρισε ότι παραχωρήθηκε ο συγκεκριμένος δημοτικός χώρος στο Μπουρνάζι για την ανέγερση και μόνο του Κέντρου Υγείας.

Τελικά, ο Δήμος Περιστερίου με ομόφωνο ψήφισμά του απαιτεί την λειτουργία της μονάδας ΟΚΑΝΑ, εντός του χώρου του Νοσοκομείου «Αττικό» και σε καμιά περίπτωση στους χώρους του Κέντρου Υγείας Περιστερίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΚΕΔΕ: Καθαρή νίκη του Λ. Κυρίζογλου στις εκλογές

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Leave a Comment