PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Αιφνιδιαστική επίσκεψη Θεοδωρικάκου στο Περιστέρι για τον κορωνοϊό


Επίσκεψη στο Δημαρχείο Περιστερίου πραγματοποίησε ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος προκειμένου να διαπιστώσει πώς εφαρμόζονται τα μέτρα της κυβέρνησης για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ο κ. Θεοδωρικάκος συζήτησε με τον Δήμαρχο Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη και τους αντιδημάρχους, καθώς και με τους εργαζομένους στον δήμο.

Διαπιστώθηκε:

1. Τα κυβερνητικά μέτρα εφαρμόζονται από τον Δήμο απολύτως σε όλα τα επίπεδα.

2. Αποδεικνύεται χρήσιμο το μέτρο της παράτασης του χρόνου για δυνατότητα υποβολής αίτησης για τα αδήλωτα τετραγωνικά,  μέχρι την 30η Ιουνίου, καθώς τις προηγούμενες ημέρες ηλικιωμένοι έκαναν ουρές με το φόβο μήπως παρέλθει το χρονικό όριο.

3. Επισημάνθηκε από τους εργαζομένους και κατοίκους της περιοχής ότι υπάρχει συνωστισμός νέων παιδιών στις καφετέριες της περιοχής και ηλικιωμένων με τα εγγόνια τους στις παιδικές χαρές.

Οι κ.κ. Θεοδωρικάκος και Παχατουρίδης συζήτησαν περαιτέρω πρωτοβουλίες που πιθανόν χρειασθούν να αναληφθούν με στόχο την καλύτερη και ταχύτερη ενημέρωση των πολιτών.

Από το πρωί ο κ. Θεοδωρικάκος, με στόχο τον έλεγχο εφαρμογής των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, έχει επικοινωνήσει με τον πρόεδρο της ΕΝΠΕ κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Δημήτρη Παπαστεργίου και δεκάδες δημάρχους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΚΕΔΕ: Καθαρή νίκη του Λ. Κυρίζογλου στις εκλογές

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Leave a Comment