PeristeriNews.gr
Πολιτική

Αισιοδοξία για τις εκλογές


Επίθεση στην κυβέρνηση και στα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης εξαπέλυσε η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα μιλώντας σε φοιτητικό ακροατήριο στη Νομική σχολή.

Επίθεση κατά της κυβέρνησης αλλά και κατά των άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης για την εκλογική τους τακτική, τις θέσεις, αλλά και την γενικότερη πολιτική στάση τους, εξαπέλυσε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Α. Παπαρήγα μιλώντας σε φοιτητές στη Νομική σχολή.

Η κ. Παπαρήγα είπε ότι “επιτέλους οι μάσκες έπεσαν και χθες ο πρωθυπουργός παραδέχθηκε ότι η επικείμενη εκλογική αναμέτρηση για τα τοπικά όργανα του κράτους, για την περιφέρεια και για το δήμο, έχουν γενικό πολιτικό χαρακτήρα” και κατηγόρησε τον Γ. Παπανδρέου ότι είναι “τρομοκρατικό το δίλημμα ή θα σωθεί η Ελλάδα ή θα χρεοκοπήσει”.

Για την ΝΔ η κ. Παπαρήγα τόνισε ότι δίνει τον δικό της πολιτικό χαρακτήρα στις εκλογές, αλλά κάνει “έναν ψεύτικο διαχωρισμό στις πολιτικές δυνάμεις, σε μνημονιακές και αντιμνημονιακές, βάζοντας στο ίδιο τσουβάλι το όχι του ΚΚΕ με το δικό της όχι”.

Η κα Παπαρήγα εξέφρασε την αισιοδοξία της για την εκλογική μάχη, λέγοντας ότι “δεν θα πάει χαμένη η εμπειρία του λαού και δεν θέλουμε μέχρι με την κάλπη να πάει καμία ψήφος χαμένη”.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Μ. Βορίδης: Τα ονόματα πρέπει να σβηστούν από το Σύνταγμα

Peristeri News

Χρ. Σταϊκούρας: Χρειαζόμαστε μια διετία για την οριστική αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου

Peristeri News

Leave a Comment