PeristeriNews.gr
Media

«Αισθανόμαστε όμηροι»


Έγραψε η Αγγελική Νικολούλη στην προσωπική της σελίδα για τις δύσκολες στιγμές που περνά το Alter.

Διαβάστε τι έγραψε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στην προσωπική της σελίδα για τις δύσκολες στιγμές που περνά το Alter.

«Δεν βρίσκω λόγια φίλοι μου να σας περιγράψω την κατάσταση που βιώνουμε όλοι στο Alter. Αισθανόμαστε όμηροι στον εργασιακό μας χώρο.

Κάνουμε ένα βήμα μπρος και δέκα βήματα πίσω. Κανείς απ’ την εργοδοσία και από τους επενδυτές – φαντάσματα, δεν είναι σε θέση να μας πει υπεύθυνα, τι μέλλει γενέσθαι.

Απόψε το «Τούνελ» δεν θα ανάψει τα φώτα του όπως όλοι περιμένατε. Προσωπικά νιώθω πολύ άσχημα που την μια σας λέω προχωράμε και ελάτε μαζί μας να μας βοηθήσετε και την άλλη σας ανακοινώνω πως το «Τούνελ» παραμένει κλειστό.

Ένας χρόνος ταλαιπωρίας, αγωνίας, αγώνα για να μείνει το Alter που αγαπάμε ανοικτό και υποσχέσεων που δεν τηρούνται.

Οι εργαζόμενοι που βλέπουν τα στοιχειώδη δικαιώματα τους να καταπατούνται, προχωρούν συνεχώς σε απεργιακές κινητοποιήσεις.

Πολλοί χαρακτηρίζουν λάθος τις τελευταίες που ξεκίνησαν στις πρεμιέρες του καναλιού. Το μεγαλύτερο όμως λάθος χρεώνεται σε υπεύθυνο του Alter που δίνει υποσχέσεις για πληρωμές χωρίς να τις τηρεί και ρίχνει λάδι στην φωτιά…

Στην πρώτη για την 17η τηλεοπτική χρονιά εκπομπή, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, φέραμε πάλι στην επικαιρότητα το θρίλερ με τον νεαρό Κωστή στην Κοζάνη.

Κάτι στην υπόθεση αυτή δεν μας έπειθε και αρχίσαμε να την σκαλίζουμε σε βάθος…

Στο στούντιο για μια ακόμη φορά, η μητέρα του και ο πατριός του να τον αναζητούν, απευθύνοντας έκκληση σε όσους γνωρίζουν να μιλήσουν.

Ένας τηλεθεατής, ζήτησε να δει την έρευνα που πραγματοποιήσαμε στη γειτονιά του άτυχου Κωστή Πολύζου και άφησε να εννοηθεί πως ξέρει πολλά για την υπόθεση.

Δύο μέρες μετά, τα σκυλιά ενός κυνηγού ξέθαψαν το πτώμα ενός νέου άνδρα από μία ερημική περιοχή κοντά στη Σιάτιστα Κοζάνης όπου έμενε.

Όλα δείχνουν πως είναι ο Κωστής Πολύζος. Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα βρεθούμε αντιμέτωποι με δυσάρεστες εξελίξεις…»

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΣΗΕΑ: Τετράωρη στάση εργασίας στα ΜΜΕ την Τετάρτη

Peristeri News

Η Μαρία Αντωνιάδου πάλι πρόεδρος στην ΕΣΗΕΑ

Peristeri News

Η Ελλάδα έχει 599 ραδιόφωνα

Peristeri News

Leave a Comment