PeristeriNews.gr
Αθλητικά

ΑΕΚ – Ατρόμητος το πρώτο βήμα της πρόκρισης στον τελικό


Το Κύπελλο Ελλάδας ξαναρχίζει σήμερα, ο Ατρόμητος διεκδικεί πρόκριση, ύστερα από τη γνωστή «περιπέτεια» με την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή που τελικά ανακλήθηκε.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο, που θα διεξαχθεί στις 19:00 στο ΟΑΚΑ στον απόηχο των χθεσινών κατακλυσμιαίων γεγονότων, τα οποία οδήγησαν στην απομάκρυνση του Γκουστάβο Πογιέτ.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός απομακρύνθηκε χθες το βράδυ από τη διοίκηση, μετά την απόφασή του να κοινοποιήσει την αποχώρησή του στο τέλος της σεζόν και την Ένωση θα οδηγήσει εφεξής και έως τη λήξη της σεζόν ο Στέλιος Μανωλάς.

Στην αποστολή των «κιτρινόμαυρων» μετέχουν οι, Μπαρόχα, Ντούνης, Γκάλο, Μπακάκης, Σβάρνας, Κολοβέτσιος, Άρθο, Ντίντακ, Γιόχανσον, Κορδέρο, Σιμόες, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Μπουονανότε, Βάργκας, Τζεμπούρ, Αραβίδης και Πέκχαρτ.

Στον Ατρόμητο, η ομάδα μας προετοιμάστηκε με συγκέντρωση και ηρεμία θέλοντας να εκμεταλλευτεί την καλή περίοδο φόρμας που διανύει αλλά και την αναταραχή στο εσωτερικό της ΑΕΚ, έχοντας μοναδικό απόντα τον Σουμπίνιο.

Ο Τραϊανός Δέλλας έχει πάρει στην αποστολή τους: Μπάρκα, Γκορμπούνοφ, Κούρο, Μπρίτο, Ουσέρο, Ματέι, Ούμπιντες, Λε Ταλέκ, Μπάλλα, Στόιτσεφ, Κιβρακίδη, Μπίτολο, Φυτανίδη, Λαζαρίδη, Μπαστακό, Λημνιό, Γροντή, Παπαδόπουλο, Κεϊτά και Κοντοέ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment