PeristeriNews.gr
Πολιτική

Αδ. Γεωργιάδης: Οι μετανάστες αλλοιώνουν τη χώρα


Την έντονη αντίδραση της αξιωματικής πολίτευσης προκάλεσε η δήλωση του Άδωνι Γεωργιαδης, περί «προσπάθειας αλλοίωσης της χώρας», με αφορμή το ναυάγιο στους Παξούς όπου 12 μετανάστες έχουν μέχρι στιγμής ανασυρθεί νεκροί.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Γεωργιάδης, σχολιάζοντας την πληροφορία πως οι μετανάστες κάλεσαν σε βοήθεια μέσω του αριθμού 112, λέγοντας χαρακτηριστικά σχολίασε: «φανταστείτε πόσο καλά προετοιμασμένοι είναι που γνωριζαν οτι λειτουργεί και το 112».

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων εκτίμησε πως «έχουμε θύματα ομαδικής προσπάθειας αλλοίωσης της χώρας».

ΣΥΡΙΖΑ: Ανατριχιαστική η δήλωση Γεωργιάδη

«Η ανατριχιαστική δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης, Αδ. Γεωργιάδη, περί προσπάθειας “αλλοίωσης του πληθυσμού”, κατά τη στιγμή μάλιστα που εξελίσσεται επιχείρηση διάσωσης προσφύγων στο Αιγαίο, είναι ρατσιστική, ανιστόρητη, αλλά και εξαιρετικά επικίνδυνη», αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης.

Προσθέτει ότι «ο κ. Γεωργιάδης αποκαλύπτει τη βαθιά απαξίωσή του για την ανθρώπινη ζωή» και υπογραμμίζει ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι αυτός που «οφείλει επιτέλους να πάρει θέση».

Ο κ. Χαρίτσης ρωτά αν ο πρωθυπουργός «συμφωνεί με τη συγκεκριμένη δήλωση του υπουργού του και αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας» και «ως πότε θα βλέπουμε τους εγχώριους Όρμπαν στα υπουργικά έδρανα».

«Και πάνω από όλα: Πρέπει να σώζονται οι πρόσφυγες στο Αιγαίο ή πολιτική της κυβέρνησής του είναι να τους αφήνει να πνίγονται;», τονίζει ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Μ. Βορίδης: Τα ονόματα πρέπει να σβηστούν από το Σύνταγμα

Peristeri News

Χρ. Σταϊκούρας: Χρειαζόμαστε μια διετία για την οριστική αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου

Peristeri News

Leave a Comment