PeristeriNews.gr
Πολιτική

Αδ. Γεωργιάδης: Μαθημένη στο ψέμα η κυβέρνηση


Για κυβέρνηση «μαθημένη στο ψέμα» έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε ανάρτησή του στο Twitter και σχολιάζοντας την παρέμβαση στη Βουλή του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου -ο οποίος ζήτησε την αποπομπή του του κ. Γεωργιάδη- ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. σχολίασε πως «ο κ. Τζανακόπουλος διέψευσε τον πρέσβη των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ. Εντάξει, δεν υπάρχουν οι άνθρωποι, είναι μαθημένοι στο ψέμα».

Νωρίτερα, σε παρέμβασή του στη Βουλή, ο κ. Γεωργιάδης επικαλέστηκε τον κ. Πάιατ, ο οποίος σύμφωνα με πηγές της Ν.Δ., σε συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είπε πως δεν υπάρχει καμία έρευνα του FBI που να αφορά Έλληνες πολιτικούς.

«Ακούστε γιατί δεν θα παραιτηθώ! Δεν πρόκειται να παραιτηθώ διότι ο κ. Τσίπρας με την κυρία Παπασπύρου, την κ. Θάνου και τον Παπαγγελόπουλο έστησαν αυτή την ιστορία» είπε ο απευθυνόμενος στον κ. Τζανακόπουλο και συμπλήρωσε: «Προ μιας ώρας ο κ. πρέσβης των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι καμία έρευνα δεν κάνει το FBI για κανέναν Έλληνα πολιτικό. Να γιατί δεν κάνουμε μήνυση στο FBI και κάνουμε σε εσάς. Γιατί εσείς το στήσατε».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε και στον υπουργό Οικονομίας Δημήτρη Παπαδημητρίου, αναφορικά με την υπόθεση της επιδότησης του ενοικίου του: «Και ο κ. Παπαδημητρίου έπαιρνε τα λεφτά. Άρα, μαζί της (σ.σ. με την Ράνια Αντωνοπούλου) πρέπει να πάει στην παραίτηση», είπε.

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι «αν για όποιον αναφέρεται το όνομα του στη δικογραφία, πρέπει να παραιτηθεί, τότε αυτή η αναφορά είναι και για τον κ. Κουρουμπλή, τον κ. Ξανθό, τον κ. Πολάκη, διότι αναφέρονται σε έγγραφο που έχει αποκρύψει η κυβέρνηση».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment