PeristeriNews.gr
Πολιτική

Αδ. Γεωργιάδης: Εξετάζονται νέα μέτρα για τα μικρά καταστήματα


Νέα μέτρα για τα μικρά καταστήματα μέσα στις επόμενες ημέρες προανήγγειλε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, διευκρινίζοντας ότι θα δοθεί προτεραιότητα στους κλάδους της ένδυσης και της υπόδησης οι οποίοι έχουν υποστεί τη μεγαλύτερη ζημιά.

Ζητώντας χρόνο από τους εμπόρους προκειμένου να αναπτυχθεί το κυβερνητικό σχέδιο, ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ θέλησε να διαβεβαιώσει ότι η κυβέρνηση δεν θα αφήσει κανέναν να πάθει ζημιά.

Ό,τι είπαμε πως θα καταβληθεί, έχει πληρωθεί σημείωσε ο υπουργός και τόνισε πως οι ιδιοκτήτες που λαμβάνουν μειωμένο ενοίκιο θα λάβουν το επόμενο διάστημα τα χρήματά τους.

Ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε ότι συμμερίζεται τις ανησυχίες των εμπόρων καθώς δεν είναι ανοιχτές οι δραστηριότητές τους στις εκπτώσεις ωστόσο εξήγησε ότι η κυβέρνηση θα το διορθώσει, ενώ τόσο ο ίδιος όσο και ο πρωθυπουργός παρακολουθούν πολύ στενά τις εξελίξεις και συζητούν με την επιτροπή λοιμωξιολόγων.

Αναφερόμενος στα μέτρα για τη δημόσια υγεία, υποστήριξε ότι έχουν τεράστιο οικονομικό κόστος, η κυβέρνηση, ωστόσο, έχει απόλυτο έλεγχο της οικονομίας.

«Δεν θα βρεθούμε ούτε με μνημόνια, ούτε με χρεοκοπία. Θα κάνουμε τις μεταρρυθμίσεις μας, θα γίνουν τα εμβόλια μας, θα αντιμετωπίσουμε την πανδημία και θα πάμε παρακάτω», υπογράμμισε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment