PeristeriNews.gr
Πολιτική

«Αδιόρθωτοι Χρυσοχοΐδης, Βορίδης, Σαμαράς»


Βολές κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, αλλά και του υπουργού Υποδομών, Μάκη Βορίδη, εκτοξεύει η Δημοκρατική Συμμαχία.

Βολές κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, αλλά και του υπουργού Υποδομών, Μάκη Βορίδη, εκτοξεύει η Δημοκρατική Συμμαχία, με αφορμή τη λειτουργία του κέντρου προσωρινής κράτησης παράνομων μεταναστών στην Αμυγδαλέζα.

«Ο κύριος Χρυσοχοΐδης, μετά από τη συμφωνία του με τον κύριο Σαμαρά, φτιάχνει άρον -άρον στρατόπεδα προσωρινής κράτησης λαθρομεταναστών, με το μυαλό στις ψήφους της εκλογικής του περιφέρειας» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Θανάσης Ζορμπάς.

Αναφερόμενος στον πρόεδρο της ΝΔ, τον κατηγόρησε ότι «καταγγέλλει τη λαθρομετανάστευση ανά την Επικράτεια, για να περιορίσει τις διαρροές ψήφων προς τα δεξιά του».

Καταλόγισε ακόμη στον κ. Βορίδη ότι «προσπαθεί να εμποδίσει τη λειτουργία των κέντρων υποδοχής, με τα οποία συμφώνησε ο αρχηγός του, για να καλοπιάσει τους ψηφοφόρους της Αμυγδαλέζας».

«Παραμένουν αδιόρθωτοι» κατέληξε ο κ. Ζορμπάς.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment