PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Αδελφοποίηση του Δήμου Αγ. Βαρβάρας με την Επαρχία Λειβαδιάς Αλβανίας


Η τελετή της αδελφοποίησης πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο «Μήτρος Σουλιμιώτης»

Το χρονικό διάστημα 9-13/3/2011 επισκέφθηκε την πόλη μας αντιπροσωπεία της Επαρχίας Λειβαδιάς Αλβανίας με επικεφαλής τον Έπαρχο κ. Ηρώδη Νταλιάνη.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η αδελφοποίηση του Δήμου μας και της Επαρχίας Λειβαδιάς με στόχο τη μεταξύ τους προαγωγή των πολιτιστικών, μορφωτικών και κοινωνικών σχέσεων.

Στις 10 Μαρτίου την αντιπροσωπεία υποδέχθηκαν με θέρμη ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλιππος Πετσάλνικος, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Γρηγόρης Νιώτης και Βουλευτές όλων των κομμάτων οι οποίοι συνεχάρησαν το Δήμο γι’ αυτήν την πρωτοβουλία του.

Την Παρασκευή στις 11 Μαρτίου και ώρα 6.00 μ.μ. το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο «Μήτρος Σουλιμιώτης», η τελετή της αδελφοποίησης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Γρηγόρης Νιώτης, ο Βουλευτής Β΄Αθήνας κ. Λάμπρος Μίχος, ο Βουλευτής Β΄ Πειραιά κ. Δημήτρης Καρύδης, ο Ταξίαρχος Αιγάλεω κ. Χρήστος Γούλας, ο Αντιπερειφερειάρχης κ. Κώστας Παπαντωνίου, ο Διοικητής του αστυνομικού τμήματος Αγίας Βαρβάρας καθώς και άλλοι εκπρόσωποι Αρχών και φορέων.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους οι φιλοξενούμενοι ξεναγήθηκαν στις δομές και υπηρεσίες του δήμου, συζήτησαν τα τοπικά τους προβλήματα, αντάλλαξαν απόψεις και δεσμεύτηκαν για την ανάπτυξη σχέσεων φιλίας και αλληλεγγύης.

Τόσο ο κ. Νιώτης όσο και ο κ. Λάμπρος Μίχος αλλά και ο πρώην Υπουργός κ. Προκόπης Παυλόπουλος ο οποίος παρευρέθη στην κοπή της πίτας των Βορειοηπειρωτών το Σάββατο στις 12 Μαρτίου ευχήθηκαν το παράδειγμα του Δήμου Αγίας Βαρβάρας να ακολουθήσουν και άλλοι Δήμοι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Σε σκουπιδότοπους έχουν μετατραπεί σημεία στους Αγίους Αναργύρους και το Καματερό (pics)

Peristeri News

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Leave a Comment