PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Αγώνα δρόμου για AEK ο Τόνσο


Μέσα σε όλα στον Ατρόμητο, καλείται πλέον ο Γιώργος Κορακάκης να διαχειριστεί τον τραυματισμό του πιο φορμαρισμένου παίκτη της ομάδας, αφού ο Μαρτίν Τόνσο, εξακολουθεί να έχει πρόβλημα στη γάμπα (σφίξιμο).

Ο Αργεντινός ένιωσε ενοχλήσεις μετά το ματς με τον Παναιτωλικό, έσφιξε τα δόντια να παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά στο ζέσταμα έγινε αντιληπτό ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί, έχοντας το πολύ μεγάλο ρίσκο να μείνει εκτός για πολύ μεγάλο διάστημα σε περίπτωση υποτροπής.

Το θέμα είναι η επόμενη μέρα που φέρνει στο δρόμο της ομάδας την ΑΕΚ σε μια αναμέτρηση που ο Τόνσο είναι εξαιρετικά χρήσιμος και η συμμετοχή θα έλυνε τα χέρια του Γιώργου Κορακάκη.

Παρ’ όλα αυτά, ο Τόνσο δεν συμμετείχε ούτε σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, ακολουθώντας ατομικό μαζί με τον Ντιγκινί και με δεδομένο ότι ήδη έχει χάσει έδαφος, η παρουσία του στην ενδεκάδα κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη. Ωστόσο, ο επιθετικός χαφ κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έστω στην αποστολή του ματς και να βοηθήσει από τον πάγκο.

Σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται να παρθεί κανένα ρίσκο, αφού ο Ατρόμητος δεν έχει την πολυτέλεια να διακινδυνεύσει να χάσει για μεγάλο διάστημα τον 27χρονο.

Εξάλλου, στην εθνική Λευκορωσίας κλήθηκε ο Αντρέι Γκορμπούνοφ για τον αγώνα με τη Βουλγαρία στη Σόφια στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2016 αλλά και για το φιλικό με την Ελλάδα στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment