PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Αγωνιστική παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ Περιστερίου


Η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Περιστερίου μαζί με το ΠΑΜΕ , το ΜΑΣ , την ΟΓΕ , την ΠΑΣΕΒΕ και πολλούς εργαζόμενους και άνεργους της περιοχής πραγματοποίησαν χθες μαζική και αγωνιστική παράσταση διαμαρτυρίας στο υποκατάστημα της ΔΕΗ στο Περιστέρι.

Η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Περιστερίου μαζί με το ΠΑΜΕ , το ΜΑΣ , την ΟΓΕ , την ΠΑΣΕΒΕ και πολλούς εργαζόμενους και άνεργους της περιοχής πραγματοποίησαν χθες μαζική και αγωνιστική παράσταση διαμαρτυρίας στο υποκατάστημα της ΔΕΗ στο Περιστέρι με σκοπό να διατρανώσουν την αντίθεση τους απέναντι στα νέα βαριά χαράτσια που ετοιμάζονται να σταλούν μέσα από τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος.

Οι υπεύθυνοι του υποκαταστήματος μπροστά στη λαϊκή αγανάκτηση που εκφράστηκε και από όσους άλλους κατοίκους βρέθηκαν σήμερα στη ΔΕΗ, κρύφτηκαν πίσω από υπεκφυγές περί αναρμοδιότητας, ενώ από την πλευρά των διαμαρτυρόμενων τονίστηκε η αποφασιστικότητα του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος, των αυτοαπασχολούμενων και της νεολαίας να εμποδίσουν τη διακοπή ρεύματος σε κάθε λαϊκή οικογένεια που δεν μπορεί και δεν θέλει να πληρώσει το χαράτσι ή που δεν μπορεί γενικότερα να πληρώσει το λογαριασμό καθώς η ανεργία και η φτώχια εξαπλώνονται στην πόλη.

Η Λαϊκή Επιτροπή κάλεσε τον εργαζόμενο λαό της πόλης , τους άνεργους και τους νέους, να απαντήσουν οργανωμένα και μαζικά μέσα από τα ταξικά συνδικάτα στην επίθεση του κεφαλαίου. Να συσπειρωθεί στις λαϊκές επιτροπές, στους χώρους δουλειάς και στις γειτονιές.

Να μην υποκύψει ο λαός στις απειλές τους. Να μην πλανηθεί από αυταπάτες.

«Αρνούμαστε να πληρώσουμε τα χαράτσια που μας επιβάλλουν.

Δεν σκιαζόμαστε στις φοβέρες τους γιατί το μόνο που θα χάσουμε είναι οι αλυσίδες μας. Μπορούμε να τους σταματήσουμε με ανυπακοή και απειθαρχία. Μόνος δρόμος ο λαϊκός ξεσηκωμός ΤΩΡΑ! Για ένα κίνημα που θα βάλει εμπόδια σήμερα στην αντιλαϊκή πολιτική και θα ανοίγει το δρόμο της ανατροπής και του άλλου δρόμου ανάπτυξης.

Κανένας μόνος του στην κρίση. ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ

ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 28 Σεπτέμβρη στις 6: 30 στο ΣΎΝΤΑΓΜΑ»

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment