PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Αγωνιστική κινητοποίηση στην Β΄ Εφορεία Περιστερίου ενάντια στα χαράτσια (video)


Από σωματεία και φορείς του Δήμου Περιστερίου.

O Σύλλογος Εργαζομένων και τα σωματεία – φορείς του Δήμου Περιστερίου πραγματοποίησαν στις 29 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι συγκέντρωση και παράσταση διαμαρτυρίας στην Β΄ Εφορεία (ΔΟΥ) Περιστερίου στο Μπουρνάζι.

Κατά την ομιλία του, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Γ. Καταχανάς τόνισε μεταξύ άλλων ότι δεν θα σκύψουμε το κεφάλι, οι απειλές τους σε βάρος μας και οι θυσίες μας υπέρ τους είναι βαρέλι χωρίς πάτο. Δεν θα σταματήσουν. Ούτε μπορούμε ούτε θέλουμε να πληρώσουμε τα χαράτσια που μας επιβάλλουν.

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς είχαμε από τους εκπροσώπους των Επαγγελματοβιοτεχνών Δ. Σωτηριάδη και της Λαϊκής Επιτροπής Αγώνα Χρ. Μαργανέλη, όπου ζήτησαν συσπείρωση από τους Περιστεριώτες για να αντιδράσουν οργανωμένα και δυναμικά στα χαράτσια.

Στη συνέχεια, ακολούθησε από τους εκπροσώπους των φορέων της πόλης του Περιστερίου κατάθεση ψηφίσματος στους αναπληρωτές του Προϊσταμένου της τοπικής Εφορείας, όπου ξεκαθαρίζεται ότι δεν τα πληρώνουν τα χαράτσια, λόγω της αδικίας του μέτρου και της αδυναμίας πληρωμής.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΚΕΔΕ: Καθαρή νίκη του Λ. Κυρίζογλου στις εκλογές

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Leave a Comment